ClimaBest NASA traagschuim kussen

✓ Correcte ondersteuning van het hoofd.
✓ Ontspant hoofd, nek en schouders.
✓ Juiste houding van de nekwervels.
✓ Perfecte vochtregulatie en aangename ventilatie.
✓ Geschikt voor elk type slaper
✓ In hoogte verstelbaar
Plaats uw bestelling

Kies uw aantal

ClimaBest NASA traagschuim kussen 

Het ClimaBest NASA traagschuim kussen is een orthopedisch hoofdkussen met traagschuim vlokken. Het ClimaBest NASA traagschuim kussen zorgt voor een correcte ondersteuning van het hoofd. Doordat de nekwervels in de juiste houding liggen, kunnen nek en schouders tijdens de nachtrust ontspannen. De traagschuim vlokken zorgen voor een perfecte vochregulatie en aangename ventilatie.

  • Correcte ondersteuning van het hoofd en de nekholte
  • Optimale ontspanning van het hoofd, de nek en de schouders
  • Zorgt mede voor een juiste houding van de nekwervels
  • Perfecte vochtregulatie en aangename ventilatie
  • Geschikt voor elk type slaper
  • In hoogte verstelbaar

Bekijk de video over het ClimaBest kussen


Geschikt voor elke slaaphouding

Elk type slaaphouding vraagt om een aangepast kussen. Het ClimaBest NASA traagschuim kussen kan naar eigen wens in hoogte worden aangepast. Immers een rugslaper heeft het meeste baat bij een middelhoog kussen en een zijslaper bij een wat hoger kussen. Een buikslaper komt het beste uit de voeten met een plat kussen.

Maar ook de hardheid van een matras is van invloed op de hoogte van een kussen. Vaak is op een stevig ligoppervlak een hogere ondersteuning nodig dan op een soepel matras.

Traagschuim vlokken - zelf het kussen in hoogte aanpassen

Het ClimaBest NASA traagschuim kussen is bij ontvangst maximaal gevuld met losse traagschuim vlokken. Naar gelang van uw persoonlijke omstandigheden kunt u vlokken verwijderen. Door zelf te doseren is de schouderlijn in een perfecte stand te brengen ten opzichte van het matras. Ook de hoofdpositie kan naar eigen comfort worden aangepast.

Door het traagschuim past het kussen zich perfect aan de schouders aan. Hierdoor ontstaat niet alleen de vereiste ondersteuning van uw nek en hoofd, maar biedt het kussen ook rust aan de nek en wervels.

Of het ClimaBest NASA traagschuim kussen voor u de juiste oplossing biedt, kunt u zelf vaststellen tijdens het 14 dagen vrijblijvend uitproberen.

Daarom is het ClimaBest NASA traagschuim kussen gevuld met traagschuim vlokken. De hoeveelheid vlokken kunt u naar eigen inzicht aanpassen. Het kussen is aan de zijkant voorzien van een rits. U kunt naar eigen behoefte de vulling verminderen of juist later weer vermeerderen.

traagschuim vlokken kussen

Oplossing tegen huisstofmijt allergie

Het ClimaBest NASA traagschuim kussen in combinatie met de ClimaBest Protector vormen gezamenlijk een front tegen huisstofmijt allergie. Het kussen is behandelt met Purotex®.  Door middel van actieve probiotica wordt ruim 89% van de allergie veroorzakende elementen uit uw matras en kussen verwijdert.  De beschermer om het kussen kan worden gewassen in de wasmachine waardoor achterblijvende uitwerpselen direct het kussen verlaten.

Bekijk de video over Purotex®


Bloggers over het ClimaBest NASA traagschuim

Het ClimaBest NASA traagschuim kussen is voor reeds velen al een optimale oplossing geweest tot het komen van een betere nachtrust. Ook diverse weblogs hebben geschreven over het ClimaBest NASA traagschuim kussen / Energy+/ MediActive NASA traagschuim kussen.

Getest door bloggers

Het ClimaBest NASA traagschuim kussen is onder andere getest door:

Sandy van Passion2create.nl

"Inmiddels durf ik toe te geven dat ik niet meer zonder dit kussen kan. Mijn oude kussen ligt stof te happen in een hoekje, ik hoef hem ook niet meer terug. Dit kussen werkt voor mij en mijn nachtrust erg goed, ik ben er dan ook zeer tevreden over. Vaak lig ik ‘smorgens nog wat wakker te worden en wil dan eigenlijk mijn bed nog niet uit: ik lig véél te lekker. Zonder gekheid, dit had ik voorheen eigenlijk maar zelden."


Huub van Huubsfibromyalgiesite.nl

"Voor het éérst werkelijk doorgeslapen. Ik werd ’s morgens ontspannen wakker en merkte dat ik helemaal niet moe was. Integendeel zelf. Ik was totaal uitgerust. Ik denk persoonlijk dat dit kussen écht geschikt is voor mensen met fibromyalgie en eveneens andere ziektes die met spieren en pezen en dergelijke te maken hebben. Dus voor mij een échte aanrader. Ik voel me nog steeds TOP!"


Natasja van AnotherChapter.nl

"Ik merk ook dat het traagschuim steeds meer vorm aanneemt van mijn hoofd. En dat is wel fijn, want ik ga daardoor steeds fijner liggen. Ik heb overigens een andere manier gevonden van op mijn zij liggen. Het is nog niet optimaal, maar het ligt wel prima. En daarbij wil ik echt eens kijken of het traagschuim ook niet kan ‘veranderen’ door alleen mijn manier van liggen. Na twee weken begin ik al echt te wennen. Ik kan op verschillende manieren liggen. En ik heb nog altijd geen nekklachten. Dus dat valt echt reuze mee. Mijn hoofd bevindt zich steeds meer in het kussen en dat is reuze fijn. "

Pim Muller
Product Expert Den Bosch

Altijd 365 nachten thuis proefslapen

Op al onze producten gaat u altijd eerst 365 nachten gratis proefslapen. Niet goed = Geld terug. Meer info

Specificaties

Materiaal vulling Traagschuim vlokken (Vifit traagschuim)
Afmeting 40x60x15cm
Tijk ClimaBest Protector
Materiaal tijk Polyesther
Wasbaar Ja
Wasvoorschrift tijk Wasbaar tot 40 graden Celsius
Vulling 15 cm hoog, in hoogte verstelbaar door de traagschuim vlokken
Vulgewicht 2 kg
Anti-allergisch Ja
Type slaper Alle
Ergonomisch Ja
Garantie 10 jaar volledig, zonder afschrijving
Land van herkomst Nederland

"Het ClimaBest NASA traagschuim kussen bevat de Purotex technologie. Door de actieve werking van probiotica heeft u altijd een 100% anti-allergisch en hygiënisch kussen. Daarnaast kunt u deze altijd makkelijk lekker fris maken door de afritsbare hoes in de wasmachine te doen. "

Amanda Visser
Product Expert Breda

ClimaBest NASA traagschuim kussen beoordelingen op Trustpilot

Actieprijs: ClimaBest NASA traagschuim kussen al v.a. € 79,-

Bestel direct

Plaats uw bestelling

ClimaBest Kussen
ClimaBest NASA traagschuim kussen

Van € 299,-

Voor € 199,-

Kies uw aantal

ClimaBest NASA traagschuim kussen