ClimaBest Protector

✓ Matrasbeschermer, tegen vuil, vlekken en vocht
✓ 100% Anti-allergisch
✓ Optimaal slaapklimaat
✓ Perfecte warmteregulatie
✓ Optimale bescherming
Plaats uw bestelling

Kies uw formaat

Kies uw aantal

ClimaBest Protector

De matrassen van Energy+ en MediActive kunnen optioneel worden uitgerust met de ClimaBest Protector (vanaf €79,-) De ClimaBest Protector is een natuurlijke matrasbeschermer die o.a. zorgt voor een anti-huisstofmijt werking en allergeenvrije slaapomgeving. Daarnaast is de ClimaBest Protector ontwikkeld ter bescherming van een anti-decubitus matras.  

Waar staat ClimaBest voor?

ClimaBest is een synoniem voor intelligente slaaptechnologie. Matrassen en kussens worden steeds vaker voorzien van slimme materialen. Slaapproducten en technologie zijn feitelijk onafscheidelijk geworden. En daar doet u uw voordeel mee. Bijvoorbeeld met de revolutionaire Adaptive®, Cairfull® en Purotex® technologieën.

Bekijk de video over de ClimaBest Protector


Optimaal slaapklimaat met Cairfull®

De Cairfull® 3D-breistructuur reguleert het klimaat in uw slaapomgeving. Het houdt u droog en zorgt voor een super comfortabele ligging.  

Dit allemaal dankzij de 3D-structuur welke zorgt voor regulering van de druk en een constante stroom van lucht. Bij elke beweging welke u maakt op het matras blijft de luchtcirculatie en het ventilerende vermogen op gang.

Bekijk de video over Cairfull®


Perfecte warmteregulatie

Vanaf nu: altijd vochtvrij en verkoelend slapen.

  • Superieure ventilatie 
  • Optimale vochtafvoer
  • Perfecte warmteregulatie

De unieke ClimaBest Protector is voorzien van de revolutionaire Adaptive® technologie. Deze baanbrekende technologie versnelt de afvoer van het lichaamsvocht en verzorgt de afkoeling van de slaapomgeving. Hierdoor is vochtvrij en verkoelend slapen een feit.

Warmteregulatie

Door de ventilerende luchtlaag zal de temperatuur in uw bed gelijkmatig worden verspreid over het volledige slaapoppervlak. De warmte beperkt zich dus niet tot de ligplaats alleen. Daardoor wordt de nachtrust niet meer verstoord door temperatuurschommelingen.

Uw nachtrust wordt dus minder verstoord door temperatuurschommelingen of een warm of broeierig slaapklimaat.

Bekijk de video over Adaptive®


Altijd een schoon en beschermd matras

De ClimaBest Protector beschermt uw matras tegen vuil, vlekken en beschadigingen. De ClimaBest Protector is niet de matrashoes zelf, maar een aanvulling hierop. U dient hier dus uiteraard nog een standaard hoeslaken bij te gebruiken. Het gebruik van een molton raden wij af.

De matrasbeschermer kan in de wasmachine gereinigd worden tot 40 graden Celsius. Het is aanbevolen de ClimaBest Protector eens per kwartaal te wassen. Op deze wijze zorgt u ervoor dat de opgevangen (lichaams)afvalstoffen uit de Protector verwijdert worden. Ook bij vaker wassen blijft de Purotex technologie haar werking onverminderd verrichten.

Perfecte anti-allergiewerking dankzij de Purotex® technologie

De ClimaBest Protector maakt gebruik van de Purotex® technologie. Deze technologie zorgt door middel van actieve probiotica dat de uitwerpselen van de huisstofmijt snel en doelmatig worden opgeruimd. Hierdoor wordt de kans op allergische reacties en de ontwikkeling van astma sterk gereduceerd.

Bekijk de video over Purotex®


Kevin Trompert
Product Expert Amsterdam/Villa ArenA

Altijd 365 nachten thuis proefslapen

Op al onze producten gaat u altijd eerst 365 nachten gratis proefslapen. Niet goed = Geld terug. Meer info

Specificaties

ClimaBest Protector Uitgevoerd met de Cairfull®3D-breistructuur en Adaptive® technologie
Anti-allergisch Ja, door Purotex® technologie
Wasvoorschrift tijk De matrasbeschermer kan in de wasmachine gereinigd worden tot 40 graden Celsius.
Garantie 10 jaar volledige garantie, zonder afschrijving

"De ClimaBest Protector bevat natuurlijke probiotica die uw matras vrij houden van huisstofmijt. U kunt de ClimaBest Protector gerust wassen op 40 graden Celsius, zo gaat de probiotica de gehele levensduur van uw matras mee en blijft deze allergeenvrij!"

Lode Kortleven
Product Expert Maasmechelen

ClimaBest beoordelingen op Trustpilot

Actieprijs: ClimaBest Protector 70x190 al v.a. € 79,-

Bestel direct

Plaats uw bestelling

ClimaBest Protector
ClimaBest Protector

Van € 299,-

Voor € 199,-

Kies uw formaat

Kies uw aantal

ClimaBest Protector