LivingComfort Lattenbodem

✓ Elke gewenste verstelbaarheid
✓ Geschikt voor elk type matras
✓ Optimale ventilatie en comfort
✓ 7-zones siliconen ophangsysteem
✓ Stille elektrische zwakstroom motoren
Plaats uw bestelling

Kies uw verstelbaarheid


Kies uw formaat


Kies uw aantal

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

LivingComfort lattenbodem: lattenbodem van hoge kwaliteit

De LivingComfort lattenbodem is opgebouwd uit 42 overliggende latten van duurzaam beukenhout.

Elke lat is geplaatst in een oerdegelijke rubberen/siliconen kap. Het 7-zone siliconen ophangsysteem zorgt voor een uitstekende drukverdeling. De latten zijn geplaatst in een stabiel frame met 4 scharnierpunten. Een textielband verbindt de latten om de belasting nog beter te verdelen.

Luxe uitstraling

Elke lat is voorzien van een luxe folie. Hierdoor wordt een hoog afwerkingniveau gerealiseerd.

Geschikt voor elke bedombouw

De LivingComfort lattenbodem past in elke van hetzelfde formaat zijnde bedombouw. Heeft u geen bedombouw? Dan kunt u de lattenbodem plaatsen op de LivingComfort potenset en maakt u gebruik van één set matras zijbeugels en één matras eindbeugel.

Naadloos passend

De boven het frame geplaatste latten zorgen er voor dat bij een opstelling met twee bodems de latten op elkaar aansluiten. U voelt hierdoor geen hard tussenstuk in het midden.

Individueel instelbaar

De latten zijn opgehangen in verende rubberen/siliconen houders, die als een schokbreker functioneren. 

Elke individuele lat van de middensector is apart in te stellen op hardheid.

Elk type verstelbaarheid

De LivingComfort lattenbodem is verkrijgbaar in een niet-verstelbare, handmatig verstelbare en elektrisch verstelbare variant. 

Niet-verstelbare lattenbodem

Op zoek naar een goede onderbodem voor uw matras waarbij u geen wensen heeft voor wat betreft verstelbaarheid. Dan is de LivingComfort niet-verstelbare lattenbodem de juiste optie. Met 42 overliggende latten van duurzaam beukenhout opgehangen in 7-zone siliconen kappen haalt u een kwalitatief hoogwaardige lattenbodem voor een vriendelijke prijs in huis. 

Handmatig verstelbaar 

Indien u kiest voor de handmatig-verstelbare lattenbodem kunt u gemakkelijk de stand van het hoofd- en voeteneinde  bepalen. Zo kunt u gemakkelijk de door u gewenste slaap, lees, of tv-kijkstand bepalen.

Elektrisch verstelbaar 

De elektrisch verstelbare lattenbodem is voorzien van 2 laagspanningsmotoren. Met de eerste motor kan het hoofd- en nekgedeelte worden versteld. Het voeteinde met knieknik is instelbaar met de tweede motor. De elektrische lattenbodem is gemakkelijk aan te sturen middels de bijgeleverde afstandsbediening. De handige haak zorgt ervoor dat u deze gemakkelijk aan de zijkant van uw bed kunt bevestigen.

Elektrische lattenbodems tegelijkertijd aansturen bij tweepersoonsmatras?

Dat kan! Middels de draadloze afstandsbediening kunt u tegelijkertijd twee lattenbodems aansturen. Zo maakt u ook optimaal gebruik van de elektrische lattenbodem indien u kiest voor een tweepersoonsmatras. U dient hiervoor 2 losse draadloze afstandsbedieningen bij te bestellen.

Een goede bedbodem zorgt voor ondersteuning, comfort en ventilatie

De LivingComfort lattenbodem; de basis van uw slaapgenot. 

Optimale ondersteuning

In vergelijking met een spiraal- of boxspringbodem zorgt een lattenbodem voor een betere ondersteuning van het matras. De latten bewegen namelijk onafhankelijk van elkaar. Om de ondersteuning te optimaliseren worden er tegenwoordig steeds meer latten aangebracht. Een lattenbodem met 42 latten, zoals de LivingComfort lattenbodem, biedt doorgaans het beste resultaat.

Luxe Comfort

Doordat de latten een goede vering bieden, wordt het comfort van het bed verhoogd. Een lattenbodem is bijvoorbeeld minder stug dan een spiraal- of vlavrobodem. Bij een spiraalbodem voelt u tevens de harde zijkant door het matras heen. Dit is met name hinderlijk bij een 2-perssoonsmatras. In het geval van een lattenbodem met overliggende latten, zoals bij deze LivingComfort lattenbodem, doet zich deze situatie niet voor.

Geschiktheid

Lattenbodems zijn geschikt voor latex-, lucht-, en traagschuim matrassen. Een matras met een pocketvering kern functioneert doorgaans goed op een lattenbodem met 28 of meer latten.

Uitstekende ventilatie

Voor een goede ventilatie is het type bedbodem belangrijk. Een lattenbodem is voor een groot deel open. Dat is een aanzienlijk voordeel in vergelijking met bijvoorbeeld een vlavro- of boxspringbodem. Het open karakter van de lattenbodem zorgt voor een uitstekende ventilatie. Deze situatie bevordert niet alleen de frisheid van uw bed en de slaaphygiëne, maar helpt ook de levensduur van het matras te verlengen.

Accessoires: Potenset, elektrische afstandbediening en matrasbeugels

Een compleet luxe slaapsysteem met accessoires van LivingComfort.

Potenset

Wanneer uw ledikant voorzien is van draagsteunen voor een bedbodem, kan de lattenbodem direct worden geplaatst. Indien een dergelijke voorziening ontbreekt, dient de lattenbodem te worden gemonteerd op een universele potenset. Deze is in de breedte en hoogte in elke gangbare maat in te stellen. Op deze wijze kan de LivingComfort lattenbodem in vrijwel elke bedombouw worden ingebouwd.

De potenset wordt niet standaard met de lattenbodem meegeleverd. Deze dient uw dus apart te bestellen. U hebt 1 potenset per lattenbodem nodig.

De potenset kost €69,-

Matras zijbeugels

Indien er geen bedombouw heeft waartussen het matras wordt geklemd is het raadzaam om te kiezen voor een set matrasbeugels. Deze zorgen ervoor dat het matras niet van links naar rechts kan verschuiven. 

De zijbeugels worden aan zijkanten van de lattenbodem geplaatst. Per lattenbodem heeft u één set zijbeugels nodig.

Een set zijbeugels kost €19,95

Eindbeugel

Indien er geen bedombouw aanwezig is kan het matras van boven naar beneden verschuiven. Aan te raden is om een eindbeugel te bestellen. Deze wordt aan het voeteneinde van de LivingComfort lattenbodem geplaatst.

De matras eindbeugel kost €19,95

Draadloze afstandsbediening

De elektrisch verstelbare lattenbodem wordt standaard geleverd met een afstandsbediening met snoer. Als optie is een draadloze variant leverbaar.

De draadloze afstandsbediening kost €79,-

Dionne Steenbergen
Product Expert Arnhem/Nijmegen

Opbouw Stevige beukenhouten latten
Hoogte lattenbodem 8 cm
Aantal latten 42
Bevestiging van de latten Overliggend, opgehangen in siliconen kappen
Maximale belasting 150 kg
Levensduur 10 jaar
Garantie 10 jaar volledige garantie, zonder afschrijving

"Veel klanten die ik in de showroom spreek vergeten dat een optimale nachtrust begint bij de juiste bedbodem. Elk matras heeft immers een stevige, solide basis nodig."

Dionne Steenbergen
Product Expert Arnhem/Nijmegen

LivingComfort beoordelingen op Trustpilot

Altijd 365 nachten thuis proefslapen

Op al onze producten gaat u altijd eerst 365 nachten gratis proefslapen. Niet goed = Geld terug. Meer info

Onze klanten

Reeds 162.250 tevreden slapers gingen u voor

Ik heb rugklachten en artrose. Toen ik op zoek ging naar een nieuw matras kwam ik bij Energy+ terecht, vanwege het proefslapen en de goede garantie. Nou na drie dagen was ik eraan gewend en ben ik het matras maar gaan betalen. Want ik wist het al wel.
Agnes Burghoorn uit Den Haag
Energy+ slaper - 71 jaar
Bekijk de video
Het Energy+ matras heeft 90% van mijn klachten weggenomen. Als je op het matras ligt slaap je heel snel in. Ik heb gemerkt dat het matras lekker warm en goed geventileerd is. Bovendien slaap je veel vaster!
Alfredo Jacek uit Heerlen
Energy+ - 56 jaar
Bekijk de video

Bekijk alle 2931 beoordelingen op TrustPilot.

Actieprijs: LivingComfort Lattenbodem 70x190 al v.a. € 109,-

Bestel direct

LivingComfort actieprijzen gelden t/m 31-03-2018

De hoogste kwaliteit voor de t/m 31-03-2018. Mede dankzij het internet zijn wij in staat een webwinkelkorting tot wel 60% aan te bieden.

De genoemde prijzen zijn geldig per 19 maart 2018, in Euro's incl. bezorgkosten. De btw wordt volledig door Blommesteyn Investments B.V. voor haar rekening genomen. Door het LivingComfort zorg- en actieplan koopt u btw vrij.
Vooralsnog leveren wij geen andere maten dan hetgeen bovenstaand vermeld

Onze showrooms

Persoonlijk advies en proefliggen in één van onze 21 showrooms in NL en BE

Zoek een showroom in de buurt

Wies

Wies

Showroomhouder Eindhoven

Tel: 030-2040608

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag op afspraak
Zaterdag geopend

Adres

Strijpsestraat 59

5616GL Eindhoven