LivingComfort Schotelbodem

✓ Elk type verstelbaarheid
✓ Beste keuze bij MediActive
✓ Optimale ondersteuning en ventilatie
✓ De basis voor een goede nachtrust
Plaats uw bestelling

Kies uw verstelbaarheid


Kies uw formaat


Kies uw aantal

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Elk type verstelbaarheid

De LivingComfort schotelbodem kunt u verstellen in elke door u gewenste afstelling. De LivingComfort schotelbodem is verkrijgbaar als niet-verstelbare variant, handmatig verstelbare variant en elektrisch verstelbare variant. 

Luxe uitstraling

De schotelbodem is zwart gespoten en kunt u voorzien van een stijlvolle potenset. De schotelbodem kan dus ook zonder bedombouw in de slaapkamer worden geplaatst. In combinatie met sfeervol beddengoed vormt de schotelbodem de parel in uw slaapkamer.

Maximaal raakvlak met het matras

Het bijzondere van de schotelbodem is dat een groot raakvlak met het matras wordt gerealiseerd. De schotelbodem is uitgerust met wel 72 schotels (90 bij 200 mm maat). Alle schotels kunnen individueel bewegen (zowel horizontaal en verticaal) waarbij de schotels van het heupgedeelte in hardheid instelbaar zijn. Het resultaat is een betere en gelijkmatigere ondersteuning van het matras en dus uw lichaam. 

Beste oplossing in combinatie met traagschuim

De LivingComfort Schotelbodem is uitgerust met wel 72 schotels van 90 bij 200mm.

Onze high-tech schotelbodem komt het beste tot zijn recht in combinatie met een schuim matras: koudschuim, traagschuim, comfortschuim (polyetherschuim) of latex. Combinatiematrassen met pocketveren of binnenveren zijn niet geschikt voor de schotelbodem. De schotelbodem draagt het matras over de gehele oppervlakte. Het hoge aantal schotels garandeert een uitzonderlijk aangenaam ligcomfort en een betere drukverdeling, ondersteuning en levensduur.

Hoogwaardige kwaliteit

De schotels zijn vervaardigd uit een kwalitatief hoogwaardig kunststof dat zeer flexibele eigenschappen kent. Ze zijn individueel makkelijk te verwijderen. Het lattenframe waarop de schotels zijn gemonteerd bestaat uit hoogwaardig beukenhout voor extra stevigheid.

Geschikt voor elke bedombouw

De LivingComfort schotelbodem past in elke van hetzelfde formaat zijnde bedombouw. Geen bedombouw? Dan kunt u de schotelbodem plaatsen op de LivingComfort potenset (€69,00 per set) en maakt u gebruik van één set matras zijbeugels en één eindbeugel.

10 jaar volledige garantie

Op de schotelbodem wordt 10 jaar volledige garantie gegeven. 

Accessoires: Potenset en matrasbeugels

Een compleet luxe slaapsysteem met accessoires van LivingComfort.

Potenset

Wanneer uw ledikant voorzien is van draagsteunen voor een bedbodem, kan de schotelbodem direct worden geplaatst. Indien een dergelijke voorziening ontbreekt, dient de schotelbodem te worden gemonteerd op een universele potenset. Deze is in de breedte en hoogte in elke gangbare maat in te stellen. Op deze wijze kan de LivingComfort schotelbodem in vrijwel elke bedombouw worden ingebouwd.

De potenset wordt niet standaard met de schotelbodem meegeleverd. Deze dient uw dus apart te bestellen. U hebt 1 potenset per schotelbodem nodig.

De potenset kost €69,-

Matras zijbeugels

Indien er geen bedombouw heeft waartussen het matras wordt geklemd is het raadzaam om te kiezen voor een set matras zijbeugels. Deze zorgen ervoor dat het matras niet van links naar rechts kan verschuiven. 

De zijbeugels worden aan zijkanten van de schotelbodem geplaatst. Per schotelbodem heeft u één set zijbeugels nodig.

Een set zijbeugels kost €19,95

Eindbeugel

Indien er geen bedombouw aanwezig is kan het matras van boven naar beneden verschuiven. Aan te raden is om een eindbeugel te bestellen. Deze wordt aan het voeteneinde van de LivingComfort schotelbodem geplaatst.

De eindbeugel kost €19,95

Dionne Steenbergen
Product Expert Arnhem/Nijmegen

Onderstel Hoogwaardige kunststof vervaardiging
Opbouw 72 hoogwaardige schotels van 90x200mm
Bedbodem Horizontaal & verticaal individueel beweegbaar
Maximale belasting 120 kg
Garantie 10 jaar volledige garantie, zonder afschrijving

"Een goede bedbodem vormt de basis van uw nachtrust, maar ook comfort voor bij het TV kijken in bed of het lezen van een boek. Een elektrisch verstelbare variant is dan zeker aan te bevelen."

Gieta Mangar
Product Expert Den Haag / Rotterdam Alexandrium

LivingComfort beoordelingen op Trustpilot

Altijd 365 nachten thuis proefslapen

Op al onze producten gaat u altijd eerst 365 nachten gratis proefslapen. Niet goed = Geld terug. Meer info

Onze klanten

Reeds 162.250 tevreden slapers gingen u voor

Ik heb rugklachten en artrose. Toen ik op zoek ging naar een nieuw matras kwam ik bij Energy+ terecht, vanwege het proefslapen en de goede garantie. Nou na drie dagen was ik eraan gewend en ben ik het matras maar gaan betalen. Want ik wist het al wel.
Agnes Burghoorn uit Den Haag
Energy+ slaper - 71 jaar
Bekijk de video
Het Energy+ matras heeft 90% van mijn klachten weggenomen. Als je op het matras ligt slaap je heel snel in. Ik heb gemerkt dat het matras lekker warm en goed geventileerd is. Bovendien slaap je veel vaster!
Alfredo Jacek uit Heerlen
Energy+ - 56 jaar
Bekijk de video

Bekijk alle 2931 beoordelingen op TrustPilot.

Actieprijs: LivingComfort Schotelbodem 70x190 al v.a. € 309,-

Bestel direct

LivingComfort actieprijzen gelden t/m 31-03-2018

De hoogste kwaliteit voor de t/m 31-03-2018. Mede dankzij het internet zijn wij in staat een webwinkelkorting tot wel 60% aan te bieden.

De genoemde prijzen zijn geldig per 19 maart 2018, in Euro's incl. bezorgkosten. De btw wordt volledig door Blommesteyn Investments B.V. voor haar rekening genomen. Door het LivingComfort zorg- en actieplan koopt u btw vrij.
Vooralsnog leveren wij geen andere maten dan hetgeen bovenstaand vermeld

Onze showrooms

Persoonlijk advies en proefliggen in één van onze 21 showrooms in NL en BE

Zoek een showroom in de buurt

Pim

Pim

Showroomhouder Den Bosch

Tel: 030-2040608

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag op afspraak
Zaterdag geopend

Adres

Rietveldenweg 68d

5222AS 's-Hertogenbosch