365 nachten gratis proefslapen

14 dagen vrijblijvend thuis uitproberen & 12 maanden gratis omruilgarantie. U betaalt pas achteraf. Meer info

Ophaal- en omruilformulier

In geval van een retourzending stellen wij uw mening op prijs. Hoewel u daartoe niet verplicht bent, verzoeken wij u uw reden te vermelden waarom u van de koop afziet. Op deze manier helpt u ons onze producten en dienstverlening te verbeteren.

Indien u enkel kleingoed retourneert dient u dit altijd op te sturen naar onderstaand antwoordnummer. Let op! Indien uw ook uw matras of lattenbodem retourneert nemen we gelijk kleingoed bestellingen mee in de retourophaling. Onder kleingoed verstaan we:

  • Kussens
  • Dekbedden
  • Liefdesbrug
  • Draadloze afstandsbediening
  • Matrassteunen & matrasbeugels
  • Potenset


Meld uw ophaling of omruiling


Verplichte velden


Gewenste ophaaldatum:

Nadat wij bovenstaande gegevens van u hebben ontvangen wordt het ophalen of omruilen voor u in werking gezet. Binnen 1 werkdag nemen wij telefonisch contact met u op voor de definitieve ophaal- of omruildatum.

LET OP! Het terugsturen van kleingoed moet ook aangemeld worden via het ophaalformulier-/omruilformulier. Deze producten worden niet door ons opgehaald maar kunt u zelf gratis versturen naar:

The Select Comfort Company B.V.
Antwoordnummer 1641
8440 WB Noordwolde (NL)

Let op: Alle producten die bij u thuis worden opgehaald of omgeruild dienen apart in de originele plastic verpakking bij de voordeur van uw woning klaar te staan op het moment dat de chauffeur zich bij u meldt.