365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info

Omruil- en retourformulier

In geval van een retourzending stellen wij uw mening op prijs. Hoewel u daartoe niet verplicht bent, verzoeken wij u uw reden te vermelden waarom u van de koop afziet. Op deze manier helpt u ons onze producten en dienstverlening te verbeteren.

Indien u enkel kleingoed retourneert ontvangt u binnen 5 werkdagen na het invullen van het formulier een retourlabel. Let op! Indien uw ook uw matras of lattenbodem retourneert nemen we gelijk kleingoed bestellingen mee in de retourophaling. Onder kleingoed verstaan we:

  • Kussens
  • Dekbedden
  • Liefdesbrug
  • Draadloze afstandsbediening
  • Matrassteunen & matrasbeugels
  • Potenset


Meld uw omruiling of retour


Verplichte velden


Gewenste ophaaldatum:

Nadat wij bovenstaande gegevens van u hebben ontvangen wordt het omruilen of retourneren voor u in werking gezet. Binnen 5 werkdagen nemen wij telefonisch contact met u op voor de definitieve ophaal- of omruildatum.

LET OP! Het terugsturen van kleingoed moet ook aangemeld worden via het omruil- en retourformulier. Voor deze producten ontvangt u van ons binnen 5 werkdagen een retoursticker waarmee u gratis kunt retourneren.


Let op: Alle producten die worden omgeruild of geretourneerd dienen apart in de originele plastic verpakking (of andere deugdelijke verpakking) bij de voordeur van uw woning klaar te staan op het moment dat de chauffeur zich bij u meldt.