Boxspring Keuzehulp – In 7 stappen naar een advies op maat

Uw persoonlijke slaapadviseur staat voor u klaar.

Uw persoonlijke slaapadviseur uit uw regio wil zich graag aan u voorstellen. Daarom vragen wij u uw postcode of woonplaats te vermelden. Indien u de matras keuzehulp afrond ontvangt u gratis het e-book 'Goed slapen doe je zo' t.w.v. €19,95

Volgende stap

Conformiteit

Matrasadviseur Eindhoven

Het toverwoord voor een matras is conformiteit. Hoe goed past het matras zich aan uw lichaamsvormen aan. Hierbij moet rekening worden gehouden met uw gewicht in verhouding tot uw lengte. Daarom willen we alles weten over uw lichaamsbouw.

Bent u slank of wat molliger gebouwd?

Hoe is uw schouderbreedte?

Hoe is uw taillebreedte?

Hoe is uw heupbreedte?

Wat is de vorm van uw wervelkolom?

Vorige Volgende

Hardheid

Matrasadviseur Eindhoven

Een goed matras mag niet te hard aanvoelen aan de heupen en de schouders. Maar ze mag ook niet zo zacht zijn zodat er een hangmateffect ontstaat. Daarnaast heeft elke slaper een persoonlijke voorkeur voor een hard, zacht of medium matras.

Hoe groot bent u?

Wat is uw gewicht?

Heeft u een voorkeur voor een hard, medium, of zacht matras?

Vorige Volgende

Slaaphouding

Matrasadviseur Eindhoven

In principe zijn er 3 hoofdrichtingen te onderscheiden: zijslaper, rugslaper en buikslaper. Maar omdat u tijdens de slaap vaak van positie wisselt is het niet altijd even gemakkelijk om te bepalen tot welke type slaper u uzelf moet rekenen. Daarom vragen wij aan te geven welk type slaper u in het algemeen bent.

Bent u overwegend een...

Vorige Volgende

Gezondheid

Matrasadviseur Eindhoven

Pijnklachten hebben ontegenzeggelijk invloed op de kwaliteit van de slaap. Een matras kan bij dergelijke klachten een verlichtende rol spelen. Daarbij moet u zich natuurlijk wel realiseren dat een matras een hulpmiddel is en geen probleemoplossend medisch instrument.

Heeft u last van... (meerdere opties mogelijk)

Vorige Volgende

Voorkeur

Matrasadviseur Eindhoven

Op basis van ervaringen vanuit het verleden of door een andere reden kan uw voorkeur uitgaan naar een bepaald type matras.

Heeft u een voorkeur voor een matras?

Vorige Volgende

Geslacht

Matrasadviseur Eindhoven

Vrouwen en mannen beschikken over een andere lichaamsbouw. Dit verschil kan van invloed zijn op de keuze voor een matras. Maar het komt maar al te vaak voor dat een vrouw of een man toch op hetzelfde matras uitkomen.

Uw geslacht

Vorige

Mijn advies voor uw situatie:


Matrasadviseur Eindhoven

Op basis van de door u opgegeven informatie ben ik gekomen tot het bovenstaande advies. Let op! De keuze voor de gewenste stevigheid (soepel/stevig) van het matras vult u altijd pas na afloop van uw bestelling in.

Ontvang gratis het e-book 'Goed slapen doe je zo'.

Vul uw e-mailadres in en ontvang het uitgebreide advies + het gratis e-book 'Goed slapen doe je zo' t.w.v. €19,95. Mocht u nog meer vragen hebben of even willen proefliggen, kom dan gerust langs in de showroom in Breda. Of neem contact op met onze klantenservice via de telefoon op 030-2040608 (NL) of 03 2896841 (BE) of via de chat rechtsonderin uw scherm.