TotalFit NASA Traagschuim Matras

✓ Drukverlagend
✓ Gezonde nachtrust
✓ Hoogste ligcomfort
✓ 100% Anti-Allergisch
✓ Versneld herstel
TotalFit Nanobionic matras
TotalFit Nanobionic Hoes
TotalFit Nanobionic Close-up Tijk
Nanobionic
Nanobionic technologie TotalFit Matras
DE SPORTERS' KEUZE
van: €299
Nu voor:
199,-
Plaats uw bestelling

Kies uw formaat

Kies uw aantal

LivingComfort SleepProtector ⓘ

Matraskeuze Hulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

 • Altijd het juiste matras
 • Bespaar geld
 • Bespaar tijd
Laten we beginnen

TotalFit NASA traagschuim matras. TotalFit. Powered for life.

 • Ons lichaam produceert energie
 • Ons lichaam gebruikt energie
 • Hergebruik en verbeter uw energie met het TotalFit Nanobionic matras

Nanobionic is een high-tech bio-keramische coating dat op textielvezels wordt aangebracht waardoor lichaamswarmte omgezet wordt in ver-infrarood straling. Deze natuurlijke en onschadelijke straling wordt teruggestuurd naar het lichaam waardoor het RE-3 effect ontstaat:

 • Re-stores: opslaan van energie
 • Re-generates: terugvoeren van energie
 • Re-charges: herladen van energie

Re-stores

Ver-infrarood straling heeft een positief versterkend effect op het lichaam omdat het energieniveau toeneemt en het lichaam wordt geholpen te herstellen van geleverde inspanningen o.a. door een verbeterde slaap.

Re-generates

Door de speciale bio-keramische Nanobionic coating wordt de natuurlijke lichaamswarmte en -energie omgezet in ver-infrarood straling.

Re-charge

Tot wel 99% van de ver-infrarood straling zal worden ingezet waardoor een betere lichamelijke prestatie kan worden geleverd o.a. bij sport.

Voorsprong door innovatie

Innovatie staat bij LivingComfort voorop. Met een deskundig en gespecialiseerd team van medewerkers, slaapspecialisten en textielfabrikanten werken we dagelijks aan de kwaliteit en dienstverlening van onze producten.

We geloven in onze producten en diensten. Daarom mag u op onze kosten eerst 14 dagen gratis proefslapen op het TotalFit Nanobionic traagschuim matras. Betalen doet u achteraf als u besloten heeft het matras te behouden. Bent u niet tevreden? Geen probleem dan halen we zonder vragen te stellen het TotalFit Nanobionic matras weer bij u op.

Wat gebeurt er met u tijdens de slaap op het TotalFit Nanobionic matras?

De Nanobionic technologie helpt uw energieniveau dus op een natuurlijke wijze te verhogen terwijl u slaapt. Hierdoor komt uw prestatieniveau overdag stukken hoger te liggen. Uw uithoudingsvermogen en sportprestaties worden tevens positief beïnvloedt.

Celgroei en -herstel

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat door het verhogen van het infraroodniveau in het lichaam, u meer energie in uw lichaam zal hebben. Dat komt mede doordat de ver-infrarood straling de celgroei en celherstel bevordert.

Slaap hulpmiddel

We weten uit onderzoek dat ver-infrarood straling een zogenaamd slaapmodulator effect heeft. Daarmee bedoelen wetenschappers dat deze straling kan helpen om het lichaam te kalmeren en u dus ondersteunt goed te slapen.

Bloedsomloop verhogend

Van ver-infrarood straling is wetenschappelijk bewezen dat ze de bloedsomloop onder de haarvaten in uw huid optimaliseert. Hierdoor ontstaat meer en een efficiëntere bloedcirculatie.

Zo werkt de bewezen Nanobionic technologie

Ondanks dat de Nanobionic technologie pas 5 jaar bestaat, zijn inmiddels al verschillende onderzoeken gedaan naar deze vernieuwende technologie welke vele toepassingen kent. 

Er zijn onderzoeken gedaan met betrekking tot sportprestaties, cellulitis, vrije radicalen, het Raynaud Syndroom en slaap. In elk van deze studies kwamen zeer positieve resultaten naar boven van het nanobionische effect. Op slaapgebied is er een onderzoek uitgevoerd naar beddengoed uitgerust met de Nanobionic technologie.  50 gezonde proefpersonen (mannen en vrouwen vanaf 20 jaar) sliepen hiervoor 7 nachten op rij onder op een matras en onder een dekbed waarin de Nanobionic technologie was verwerkt. Door middel van een zelf evaluatie kwamen de volgende inzichten naar boven:

 • 86% viel sneller in slaap bij het slapengaan
 • 72% viel sneller terug in slaap wanneer zij 's nachts wakker werden
 • 86% ervoer een betere slaapkwaliteit
 • 78% vond zijn/haar slaap meer verkwikkend
 • 80% voelde zich meer uitgerust
 • 80% herstelde beter na fysieke inspanning of een zware dag 

Bekijk de video over Nanobionic ®

Drukverlagend slapen

Het TotalFit Nanobionic matras is opgebouwd uit een kern van comfortschuim en een toplaag van 5 cm Vifit traagschuim. Onder invloed van uw buitenlichaamstemperatuur (27 tot 28 graden Celsius) en lichaamsgewicht vormt de matraskern zich volledig naar de vormen van uw lichaam. De traagschuim toplaag absorbeert de druk die door het lichaam op het matras wordt uitgeoefend. Deze druk wordt herverdeeld over het gehele contactoppervlakte.

 • Betere doorbloeding
 • Draagt bij aan een diepere slaap
 • Drukpuntverlagend en decubitus voorkomen

Betere doorbloeding

Pijn in de onderrug en stijfheid bij het opstaan zijn meestal het gevolg van een verkeerde en onnatuurlijke slaaphouding. Het TotalFit Nanobionic traagschuim matras past zich dankzij de Vifit traagschuim toplaag volledig aan de vormen van het menselijk lichaam aan. De ruggengraat en gewrichten rusten hierdoor in hun natuurlijke houding. Het TotalFit Nanobionic traagschuim matras is daarom soepel en voelt als gevolg wat zachter en dus heel comfortabel aan. Ook de ver-infrarood straling, voorkomend uit de Nanobionic technologie, zorgt voor een betere doorbloeding en bloedcirculatie.

Draagt bij aan een diepere slaap

Dankzij het TotalFit Nanobionic traagschuim matras wordt het aantal drukpunten op uw lichaam tot een minimum teruggebracht. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en hierdoor zal je aanmerkelijk minder gaan draaien tijdens de slaap. Deze situatie draagt bij aan een diepe(re) en gelijkmatige slaap. Hierdoor staat u ’s ochtends uitgerust en fit op.

Drukpuntverlagend

Het TotalFit Nanobionic traagschuim matras reduceert de druk op het lichaam aanmerkelijk in vergelijking met niet-drukverlagende matrassen. Het Vifit traagschuim zorgt namelijk voor een grote spreiding van het drukoppervlakte. Door de druk op uw gewrichten en ruggengraat evenredig te verdelen slaapt u rustiger en dieper.

matras drukverdeling

Drukverdeling zonder het TotalFit Nanobionic matras

Op de oranje plekken is duidelijk te zien waar de drukpunten zich bevinden op het menselijk lichaam bij het plaatsnemen op een standaard matras.

mediactive matras drukverdelingDrukverdeling met het TotalFit Nanobionic matras

Er zijn geen oranje plekken meer zichtbaar. De druk is veel beter verdeeld. Hierdoor is er een betere doorbloeding en draagt het bij aan een diepere slaap. Zo ervaart u het beste van traagschuim.


Hoogste ligcomfort dankzij Vifit traagschuim

 • Altijd ontspannen liggen
 • Optimaal ligcomfort
 • Adequate ondersteuning

Het TotalFit Nanobionic traagschuim matras zorgt dankzij de drukverlagende eigenschappen van het Vifit traagschuim ervoor dat uw lichaam in balans is zodra u het bed betreedt. Het aanpassingsvermogen van het Vifit traagschuim aan uw lichaam is bijzonder hoog te noemen. Zo zorgt het Vifit traagschuim er voor dat u altijd in de door u gewenste positie ligt en ondersteuning biedt waar nodig. Zo worden drukpunten in de schouder- en heupzone gelijkmatig verdeeld over het oppervlak. U zult merken dat u een optimaal ligcomfort ervaart.  

Natuurlijke beweging

Het is van groot belang dat uw lichaam zich tijdens de slaap kan blijven bewegen. Dit komt uw bloedcirculatie en gewrichten ten goede. Ook zal de wervelkolom door te bewegen herstellen en zal de huid beter ademen tijdens de nachtrust. Uw natuurlijke beweging is gewaarborgd met het TotalFit Nanobionic traagschuim matras.

Charlotte Wijsmuller
Product Expert Amstelveen

Matrashoogte 23 centimeter
Opbouw Combinatie van comfortschuim en visco elastisch traagschuim.
Indeling matraskern De matraskern is 18 centimeter hoog, bestaande uit hoogwaardig geschuimd comfortschuim (SG 45) , veerkrachtig en duurzaam.
Traagschuim De toplaag is 5 centimeter hoog Vifit traagschuim (Soortelijk Gewicht 50). Geschuimde A-kwaliteit met open celstructuur.
Matrashoes Nanobionic hoes
Bedbodem Geschikt voor elke bedbodem, welke nog voldoende ondersteuning biedt.
Maximale belasting Tot 110 kilogram.
Gewicht Het TotalFit traagschuim matras weegt ongeveer 21 kilo.
Matrasverpakking All Protect matrasverpakking.
Garantie 10 jaar volledige garantie, zonder afschrijving
Hardheid Medium
Wasvoorschrift ClimaBest Protector is wasbaar tot 40 graden Celsius.

"Met 6 tot 8 uur slaap per nacht op het TotalFit Nanobionic matras helpt de Nanobionic technologie uw energieniveau op een natuurlijke wijze verhogen. Zo kunt u elke dag vol nieuwe energie aan!"

Anass Azar
Product Expert Almere

TotalFit beoordelingen op Trustpilot

Altijd 365 nachten gratis proefslapen

Op al onze producten gaat u altijd eerst 365 nachten gratis proefslapen. U betaalt pas achteraf. Meer info

Matrassen vergelijken, vergelijk voordat u koopt!

Vergelijk voordat u koopt! Bij het matrassen vergelijken komen veel vragen naar voren. Is er een goede prijs/kwaliteit verhouding, wat vinden anderen van het matras en kan ik het matras uitproberen?

  Energy+ Beter Bed Visco
Silver Deluxe
M Line
Slow Motion III
Auping Cresto
Visco
Testmogelijkheid
thuis
14 Dagen gratis proefslapen
+ 365 nachten gratis
omruilgarantie
30 dagen omruilgarantie 90 dagen omruilgarantie 30 dagen omruilgarantie
Prijs per matras
o.b.v. 80x200 cm
Actieprijs € 309,-
Geldig t/m 31-10-2017
Winkelprijs
€ 459
Winkelprijs
€ 1.049
Winkelprijs
€1.145
Bezorg- en/of ophaalkosten Wij bezorgen het matras gratis. Mocht het nodig zijn,
dan halen we het matras ook gratis weer bij u op.
Nee,
geen bezorgkosten. Omruilen kost €60,- bij ophalen en €40,- bij omruilen in de winkel
Afhankelijk van dealer Afhankelijk van dealer
Moment van Betaling Achteraf betalen na 14 dagen proefslapen, als u
besluit de bestelling te behouden
Direct of aanbetaling bij online bestelling. Pinnen of creditcard bij levering. In winkel direct of aanbetaling Afhankelijk van dealer Afhankelijk van dealer
Garantie 10 jaar volledige garantie, zonder afschrijving 3 jaar volgens CBW voorwaarden 10 jaar garantie; tot 5 jaar volledig, van 5-10 jaar met afschrijving. Standaard 2 jaar. Na registratie totaal 5 jaar, waarvan 2 jaar volledig. Na 2 jaar geldt een afschrijving.
Hoogte matras 23 cm 19 cm 22 cm 20 cm
Matraskern Kern van 18 cm comfortschuim. Toplaag van 5 cm Vifit traagschuim SG50 Kern van 11,5 cm polyether SG35. Toplaag van 4 cm traagschuim SG50 Kern van 14 cm HR schuim met HCC technologie. Toplaag van 8cm visco-elastisch schuim SG65 Kern van DPPS pocketveren. Toplaag van visco-elastisch schuim
Anti-allergisch Ja, Anti-allergisch matras door TotalFit Protector Ja Ja, anti-allergische tijk en matraskern Ja
Vochtregulatie en
ventilatiesysteem
Optimale ventilatie en vochtregulatie door de open celstructuur Onbekend M-Line soft en fresh systeem Open schuim structuur en opengewerkte zijstroken
Lid van belangen
organisatie
cbw logo CBW erkend Afhankelijk van dealer Afhankelijk van dealer
Officieel kwaliteit keurmerk TNO Productlabel en Oekotex 100 (milieuwaarborg) Onbekend Oekotex 100 en LGA Aanbieding
Consumenten
beoordelingen Trustpilot
8,8
trustpilot76 beoordelingen
Nee Nee Nee
Levertijd Vandaag voor 12 uur besteld.
Morgen in huis
2 Weken 5 Weken 4 tot 6 Weken
Land van herkomst Nederland Nederland Nederland Nederland

Actieprijs: TotalFit NASA Traagschuim Matras 70x190 al v.a. € 199,-

Bestel direct

TotalFit actieprijzen gelden t/m 31-10-2017

De hoogste kwaliteit voor de t/m 31-10-2017. Mede dankzij het internet zijn wij in staat een webwinkelkorting tot wel 60% aan te bieden.

Afmeting
in CM
TotalFit
365 Nachten Gratis Proefslapen
70x190 van € 299 ,- voor € 199,-
70x200 van € 359 ,- voor € 259,-
80x200 van € 409 ,- voor € 309,-
80x210 van € 429 ,- voor € 329,-
90x200 van € 429 ,- voor € 329,-
90x210 van € 449 ,- voor € 349,-
140x200 van € 719 ,- voor € 519,-
160x200 van € 819 ,- voor € 619,-
160x210 van € 859 ,- voor € 659,-
180x200 van € 859 ,- voor € 659,-
180x210 van € 899 ,- voor € 699,-

De genoemde prijzen zijn geldig per 1 juli 2016, in Euro's incl. bezorgkosten. De btw wordt volledig door The Select Comfort Company B.V. voor haar rekening genomen. Door het LivingComfort zorg- en actieplan koopt u btw vrij.
Vooralsnog leveren wij geen andere maten dan hetgeen bovenstaand vermeld

Onze showrooms

Persoonlijk advies en proefliggen in één van onze 21 showrooms in NL en BE

Zoek een showroom in de buurt

Pim

Pim

Showroomhouder Den Bosch

Tel: 030-2040608

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag op afspraak
Zaterdag geopend

Adres

Rietveldenweg 68d

5222AS 's-Hertogenbosch