Meld u aan en wordt LivingComfort ambassadeur

Als LivingComfort ambassadeur bent u, naast de showroomhouders, een aanspreekpunt voor andere consumenten die op zoek zijn naar een matras. Als ervaringsdeskundige kunt u als geen ander uw ervaring delen.  Op basis van uw profiel kan de consument inschatten of u zijn/haar slaapmatch bent en een gesprek met u aanvragen. 

Hoe wordt u LivingComfort ambassadeur?

Slaapt u sinds kort of al jarenlang naar volle tevredenheid op een matras of boxspring van LivingComfort? Meld u dan aan als  LivingComfort ambassadeur. Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen. Vertel hierin iets over uzelf en waarom u graag LivingComfort ambassadeur wilt zijn. Vervolgens maken we een profiel voor u aan, die u zelf kunt aanvullen. Ook komen we graag bij u langs voor een kennismaking en het opnemen van een video. 

Op welke wijze legt u contact?

Bezoekers van de ambassadeurspagina kunnen via live video, telefoon en/of chat contact met u opnemen waarbij u hen enthousiast maakt over de wondere wereld van goed slapen en natuurlijk de LivingComfort producten. Familie, buren, vrienden en collega’s van het werk kunt u zelf actief benaderen en deelgenoot maken van  uw geweldige slaapervaring.

Puntensysteem

Bij een transactie kan een koper aangeven welke ambassadeur hem/haar heeft geholpen om de punten te kunnen toewijzen. De te verdienen punten zijn afhankelijk van het besteedde bedrag. Nadat u een profiel heeft aangemaakt, ontvangt u al gelijk 100 punten. Daarmee is het eerste cadeau in de vorm van een gratis hoeslaken al binnen. Maar u kunt natuurlijk ook doorsparen voor meer punten en andere cadeau's. 


Word ambassadeur


Vul uw gegevens in om ambassadeur van LivingComfort te worden


Verplichte velden