365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info

Ons verhaal - Passie, innovatie en plezier

peter trompertPeter Trompert: een man met passie voor mooie en goede producten. Zijn loopbaan begon in het bedrijfsleven met het ontwerpen van producten en verpakkingen. Jarenlang was hij verantwoordelijk voor meerdere producten welke succesvol op de markt zijn gebracht. Toch was er een klein deel in Peter Trompert dat snakte naar een eigen bedrijf. Hierin zou hij nog meer zijn passie in kwijt kunnen om nog mooiere producten maken.

100% Nederlandse productie

De wens van Peter Trompert om voor zichzelf te beginnen kwam in 1998 uit door een waterbeddenfabriek over te nemen. Deze was gevestigd in Heerenveen. Je telde toen niet mee wanneer je niet op een waterbed sliep. Maar al snel ontdekte Peter de voordelen van de koudschuim- en traagschuim matrassen. Deze matrassen zorgen voor nog meer lichaamsondersteuning, comfort en duurzaamheid en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Samen met TNO Industrie ontwikkelde Peter het Energy+ matras dat vanaf de start in 2005 via een webshop werd aangeboden. Hoewel LivingComfort ook internationaal opereert, is het beleid van Peter nog steeds om met passie, innovatie en plezier te blijven produceren in Nederland. De matrassen- en boxspringproductie vindt momenteel plaats in Noordwolde (Friesland). Vanuit deze locatie worden de bestellingen direct naar de klant verstuurd.

Online winkelen

theo lentjes livyIn de lente van 2005 wilde Peter Trompert zich storten op de online markt van matrassen. Consumenten kregen steeds meer door wat het gemak van online winkelen inhield. Voor de snelle online wereld zocht hij een rechterhand die hem kon helpen om de juiste weg in de virtuele wereld in te slaan. Theo Lentjes was hiervoor de geschikte man. Theo is actief voetballer, wielrenner en, niet onbelangrijk, een online marketeer in hart en nieren. Zijn passie voor e-commerce en marketing is in zijn gehele loopbaan zichtbaar. Van studie tot werk, alles heeft een link met marketing. Het recept was duidelijk: mensen voorzien van het beste matras in Nederland en België. De ingrediënten waren aanwezig in de vorm van Peter Trompert en Theo Lentjes, het bakken kon beginnen!

Het team begint vorm te krijgen

jorien lysanne livyDoor de jaren heen is het enthousiaste team versterkt met Jorien Joldersma en een aantal developers. Jorien is Online Marketeer en product expert en begon ooit als organisatrice van schoolreisjes, maar haar passie lag bij marketing. Al jaren werkt ze met veel plezier bij LivingComfort en zorgt ze ervoor dat de klant goed wordt begeleid in het online aankoopproces. Onze huidige developers zijn Bart, Stan, Dion en Bram. 

Hoera - Livy is geboren!

baby livyHet tienjarig huwelijk van LivingComfort heeft ook een prachtige baby op de wereld gebracht. Ze weegt 900 gram en bestaat uit traagschuimvlokken. Ze luistert naar de naam Livy. Livy is de mascotte van LivingComfort en is ontstaan door de komst van het Babymatras.

Kwaliteit en hoogstaande service

Omdat LivingComfort continu bezig is met verbeteren wordt er veel samengewerkt met jonge enthousiastelingen, ervaren verkopers en vooraanstaande textielfabrikanten. Inmiddels heeft LivingComfort 16 showrooms over heel Nederland en België, zo vindt u ons overal! Onze showroomhouders helpen met alle liefde de klant in hun zoektocht naar een betere nachtrust. Eerlijk is eerlijk, dit zijn geen grote panden met veel personeel. Wij geloven erin dat het draait om het product en niet om het plaatje er omheen. Alleen op deze manier kunnen wij onze producten aanbieden voor de prijzen zoals ze zijn. Kwaliteit en hoogstaande service; de bakker is geopend.

Matras Keuzehulp

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen