365 nachten gratis proefslapen

14 dagen vrijblijvend thuis uitproberen & 12 maanden gratis omruilgarantie. U betaalt pas achteraf. Meer info

Onze keurmerken

Bij ons bent u zeker van uw aankoop. Wij zijn CBW en Thuiswinkel.org erkend. Met deze keurmerken koopt u betrouwbaar en veilig.


Thuiswinkel logo
CBW Erkend


Zeker van uw aankoop

Als koper van een matras of bed wilt u weten met wie u in zee gaat. Wij zijn daarom aangesloten bij de belangrijkste en bekendste keurmerken, namelijk de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en Thuiswinkel.org. Deze keurmerken staan voor betrouwbaarheid, eerlijke voorlichting en onafhankelijke controle.

Een door het CBW en Thuiswinkel.org erkende woonwinkel biedt meer zekerheid. Wij hanteren Algemene Voorwaarden die u extra goed beschermen. Deze voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Onze webshops worden verplicht jaarlijks gecontroleerd door ICT-recht juristen. U kunt dus rekenen op een eerlijke voorlichting en correcte toepassing van de wet. Ook worden uw gegevens veilig opgeslagen waardoor uw privacy altijd is gewaarborgd.

Zowel het CBW als Thuiswinkel.org zien er op toe dat de afspraken die wij met u maken worden nageleefd. Dat is een zorg minder, waardoor u met een vertrouwd gevoel rustig kunt gaan slapen.

Matras Keuzehulp

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen