365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info

Onze keurmerken

Bij ons bent u zeker van uw aankoop. Wij zijn CBW erkend. Met dit keurmerk koopt u betrouwbaar en veilig.

CBW Erkend


Zeker van uw aankoop

Als koper van een matras of bed wilt u weten met wie u in zee gaat. Wij zijn daarom aangesloten bij de belangrijkste en bekendste keurmerken, namelijk de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Deze keurmerken staan voor betrouwbaarheid, eerlijke voorlichting en onafhankelijke controle.

Een door het CBW erkende woonwinkel biedt meer zekerheid. Wij hanteren Algemene Voorwaarden die u extra goed beschermen. Deze voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Onze webshops worden verplicht jaarlijks gecontroleerd door ICT-recht juristen. U kunt dus rekenen op een eerlijke voorlichting en correcte toepassing van de wet. Ook worden uw gegevens veilig opgeslagen waardoor uw privacy altijd is gewaarborgd.

Het CBW  ziet er op toe dat de afspraken die wij met u maken worden nageleefd. Dat is een zorg minder, waardoor u met een vertrouwd gevoel rustig kunt gaan slapen.


"Ik ben zelf ook consument en koop met grote regelmaat producten via webshops. Daarbij let ik er altijd op dat de webshop een keurmerk voert. Dit geeft toch een betrouwbaar gevoel. Maar door de grote hoeveelheid keurmerken vandaag de dag zie ik door de bomen het bos niet meer. Het webwinkel-landschap alleen telt al meer dan 10 keurmerken. Ik kies er dan voor te kopen bij een webwinkel die is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dat raad ik u ook aan."

 

Theo Lentjes
 Commercieel Directeur


Matras Keuzehulp

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen