365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info

Bloggers over LivingComfort

Verschillende bloggers hebben reeds producten van LivingComfort getest. Op hun persoonlijke weblogs schrijven zij over hun ervaringen met LivingComfort.

Teske de Schepper van Teske.nl over het Energy+ matras

Teske is vlogger, zangeres en deelnemer aan Expeditie Robinson 2015. Ze geeft op haar blog Teske.nl toe dat haar lichaam niet altijd even makkelijk is. Als gevolg van een scheve bekken en doorgezakte enkel heeft ze regelmatig last van klachten als rug- en nekpijn. Ze heeft hier wel steunzolen voor, maar ondanks dat heeft ze nog regelmatig last van haar gewrichten en spieren. 


"Ik had het gevoel dat ik lekkerder lag, ik minder vaak van houding hoefde te wisselen en zelfs dat ik dieper sliep. Ik denk dat iedereen baat heeft bij een goed matras en een goed kussen."

Lees de volledige review op Teske.nl

 
 Teske de Schepper
 Vlogger en zangeres

Serena Verbon van Beautylab.nl over het MediActive matras

Serena Verbon is oprichter van één van Nederlands grootste weblogs. Op haar blog Beautylab.nl waar ruim 55.000 bezoekers dagelijks haar verhalen lezen, testte ze het MediActive matras samen met haar vriend Steven. Hij schreef er vervolgens een review over.


"We zijn nu een maand verder en ik ben superblij met mijn nieuwe matras. Ik zak er iets dieper in weg, waardoor ik minder beweeg in mijn slaap. Normaal gesproken ploeg ik ’s nachts mijn hele bed door, maar dat lukt nu dus minder makkelijk. Ik neem dus minder gekke houdingen in en dat komt mijn rug wel ten goede. Minder stijf en dus makkelijker opstaan"

Lees de volledige review op Beautylab.nl

 
 Serena Verbon
 Blogger en Vlogger

Huub Fest van Huubsfibromyalgiesite.nl over het ClimaBest kussen

Huub heeft fibromyalgie en heeft o.a. last van pijnlijke pezen en spieren over het hele lichaam. Door de pijn slaapt hij slecht en staat hij 's ochtends vermoeid weer op. 


"Voor het éérst werkelijk doorgeslapen. Ik werd ’s morgens ontspannen wakker en merkte dat ik helemaal niet moe was. In tegendeel zelfs. Ik was totaal uitgerust. Ik denk persoonlijk dat dit kussen écht geschikt is voor mensen met fibromyalgie en eveneens andere ziekte die met spieren en pezen en dergelijke te maken hebben. Dus voor mij een échte aanrader. Ik voel me nog steeds TOP!"

Lees de volledige review op Huub's Fibromyalgiesite

 
 Huub Fest
 Blogger & Fibromyalgie patiënt

Matras Keuzehulp

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen