365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info

I ♥ Sleep Challenge

De I ♥ Sleep Tag was een groot succes onder bloggers. Daarom besloten we een stapje verder te gaan en de I ♥ Sleep Challenge in het leven te roepen. We hebben een select groepje bloggers uitgedaagd om mee te doen aan deze challenge. Het doel: inzicht krijgen in het slaapritme en in 1 week beter gaan slapen.


Renske van Montevie.nl

Renske heeft, net als de andere bloggers, een week lang een slaapdagboek bijgehouden. Ze heeft CVS ( chronisch vermoeidheidssyndroom), waardoor ze al extra alert moet zijn op haar slaapritme. Op haar blog Montévie.nl heeft ze het verslag van haar bevindingen van de I ♥ Sleep Challenge geplaatst.

"De I ♥ Sleep Challenge heeft mij ontzettend veel nieuwe inzichten gegeven in mijn slaapritme, maar ook zeker om mijn slaapritme beter te borgen in mijn dagelijks leven."


Renske
Blogger Montevie.nl

Sarah van Hostesarah.blogspot.com

Sarah houdt naar eigen zeggen erg van slapen en was meteen enthousiast toen wij haar benaderden om mee te doen aan de I ♥ Sleep Challenge! Haar verslag, inclusief het slaapdagboek en de opdrachten van de challange, zijn te vinden op haar blog HosteSarah.

"Ik begon vol goede moed aan deze uitdaging, maar al snel kwam ik tot de conclusie dat mijn slaapritme toch niet zo geweldig is als ik dacht. Zo'n slaapdagboek geeft je dus écht wel een hoop inzicht in je slaapritme."


Marjolein van Sistertime.nl

Sistertime.nl is de blog van zusjes Linda en Marjolein. Aangezien Linda in huis woont met een kleine baby, besloot Marjolein de I ♥ Sleep Challenge aan te gaan en een week lang een slaapdagboek bij te houden en de opdrachten uit te voeren. Hoe Marjolein de opdrachten heeft ervaren, is te lezen op de blog Sistertime.nl.

"Mijn slaapritme is eigenlijk al best goed doordat ik elke dag rond dezelfde tijd op moet (dit is werkelijk een wereld van verschil met mijn slaapritme voordat ik begon met werken!). Ik weet van mezelf dat ik genoeg slaap nodig heb om goed te kunnen functioneren."


Nena van Bohalista.com

Nena riep al een paar weken dat ze verandeeringen in haar slaapritme aan moet brengen. De  I ♥ Sleep Challenge kwam voor haar op het juiste moment. Nena hield voor iedere dag een slaapdagboek bij en voerde de opdrachten uit. Hoe ze het er vanaf bracht schrijft ze in haar verslag op Bohalista.com.

"Ik ga het gebruik van het slaapschema voorlopig doorzetten. Dit geeft zoveel inzicht in je slaapritme en is best heel confronterend. Door de I Love Sleep Challenge is daar, tegen mijn verwachtingen in, wel degelijk een positieve ontwikkeling in gang gezet. Ik ga mijn best doen om dit ook echt vol te houden."


Vivian van Viviansvocabulaire.nl

Vivian is chronisch ziek, waardoor slaap sowieso al een belangrijke rol speelt in haar leven en haar slaapritme niet doorsnee is. Toch besloot ze mee te doen met de  I ♥ Sleep Challenge om te kijken of ze haar slaapritme nog wat kon opkrikken.Of dat is gelukt schrijft ze in een uitgebreid artikel op haar blog Viviansvocabulaire.nl!

"Ik was vrij sceptisch, vermoedde dat het allemaal niet zou werken omdat ik gewoon een raar lichaam met een raar slaapritme heb. Maar het is me goed bevallen! Wat ik echter het fijsnte vind, het is feit dat ik nu daadwerkelijk een slaapritme heb opgebouwd!"


Ellen van Jamelle.blogspot.nl

Ellen houdt van slapen, het liefst zo lang mogelijk. Daarom wilde ze graag meedoen aan de I ♥ Sleep Challenge met als doel haar slaapritme beter te leren kennen. Ze hield een week lang netjes een slaapdagboek bij, beschreef hoe de opdrachten haar afgingen en geeft ons zelfs inzicht in haar 'wake-up mood'! Op Jamelle is het volledige verslag van de challenge te lezen!

"Ik vond het echt fijn om deze challenge aan te gaan en ben erg blij dat ik hem volbracht heb! Ik heb er veel tips bijgeleerd over hoe je beter kan slapen etc. Een aantal van de opdrachten ga ik zeker blijven doen!"


Angela van Inspiregirll.blogspot.nl

Angela antwoordde volmondig 'Ja', toen we haar vroegen om mee te doen met de I ♥ Sleep Challenge. Naast het slaapdagboek en de opdrachten bedacht ze ook een eigen onderdeel bij de challenge: de Sleep struggles, waar ze per dag bijhield waar ze moeite mee had bij het slapen. Ook heeft ze haar lezers/lezeressen betrokken bij de challenge door ze een vragenlijst te laten invullen. Al haar bevindingen van de  I ♥ Sleep Challenge zijn op Inspiregirll te lezen.

"Voor de Sleep Challenge moest ik ook een slaap dagboek bij houden, super leuk! Want je kan er veel dingen van af lezen, op de dagen dat ik me slecht voelde als ik moest opstaan, was het geen weekend, behalve dan op de dag dat ik 5 uur uit mijn bed moest, toen ging ik namelijk naar Engeland!"


Desiree van Justmylife.nl

Desiree reageerde erg enthousiast op onze uitnodiging om mee te doen aan de I ♥ Sleep Challenge. Haar slaapritme is naar eigen zeggen ver te zoeken en juist daarom wilde ze graag de challenge aangaan. Ze had niet de meest makkelijke week, maar ze volbracht de challenge wel! Op haar blog Justmylife.nl staat haar slaapdagboek en, misschien wel het belangrijkste van de challenge, wat ze ervan geleerd heeft!

"Als conservatoriumstudent en eigen baas zijn mijn weken nooit hetzelfde. Mijn slaapritme is daarom ook vaak ver te zoeken en juist daarom leek het mij zo interessant om aan de I love sleep challenge deel te nemen."


Anne van Inmijnhum.nl

Toen we Anne vroegen om mee te doen aan de I ♥ Sleep Challenge was ze erg enthousiast en gaf ze gelijk aan slaap héél belangrijk te vinden. Ze maakte een hele artikelen reeks van haar ervaringen met onze challenge. Allereerst beschreef ze in de uitleg wat de challenge inhoudt en vervolgens in 3 artikelen haar ervaringen met de opdrachten. Na dag 1 blikte ze alvast terug op de eerste opdracht. Van de opdrachten voor dag 2, 3 & 4 en dag 5, 6 & 7 schreef ze aparte updates en geeft ze antwoord op de vraag of de challenge voor haar wat heeft opgeleverd.

"Ik vind de resultaten erg interessant en merk ook een duidelijk verschil in mijn energie en humeur! Het leuke aan het slaapdagboek is dat je dagelijks bijhoud hoe je hebt geslapen. Hierdoor ontdek je waar je nog kunt verbeteren om nog meer uit je nachtrust te halen. Deze hele challenge is een enorme eyeopener voor mij geweest."


Simone van Simscupoftea.com

Ook Simone wilde graag meedoen aan de I ♥ Sleep Challenge en begon op 1 maart met de challenge en de bijbehorende opdrachten. Op haar blog geeft ze uitleg over de challenge en de opdrachten, maar doet ze ook verslag van hoe de opdrachten haar vergingen. Simone was tijdens de challenge twee dagen in Londen, maar ook hier heeft ze haar best gedaan om de Sleep Challenge vol te houden. Haar volledige verslag is te lezen op Simscupoptea.com

"Je beseft pas hoe automatisch iets gaat op een dag, als je de dingen volgens een schema moet gaan doen. Dan valt het pas op dat er bepaalde dingen toch niet gaan zoals het moet. Het was een leuke challenge om te doen, al denk ik niet dat ik de opdrachten nodig heb om goed te kunnen slapen. Alles op de automatische piloot! ;-)."