365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info

De mensen achter LivingComfort

Het team van LivingComfort bestaat uit enthousiaste showroomhouders, gedreven marketeers en webdevelopers.

Peter Trompert

"Al sinds 1998 ben ik werkzaam in de slaap en matrassenindustrie met eigen slaapspeciaalzaken en matrassenproductie. In 2005 hebben we de stap gemaakt naar het internet. Onze jarenlange ervaring op slaap en matrasgebied hebben we gekoppeld aan alle gemakken en voordelen van het internet. Zo ben ik er zeker van dat u een uitstekend matras voor de juiste prijs zult krijgen."

 
 Peter Trompert
 Algemeen Directeur

Jeannette Struijk

"Graag help ik klanten in hun zoektocht naar een betere nachtrust. Dit doe ik door te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Slapen is immers een belangrijk onderdeel van uw leven. Ik adviseer u graag!"

Jeannette Struijk
 Klantenservice & Showroomhouder Utrecht

Dionne Steenbergen

"Ik studeer Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn stage op de marketing afdeling ben ik nu showroomhouder in de LivingComfort showroom in Elst (Arnhem/Nijmegen)."

  Dionne Steenbergen
 Showroomhouder Arnhem/Nijmegen

Pim Muller

"Ik ben online marketing medewerker en studeer Commerciële Economie aan de Avans. Daarnaast ben ik iedere zaterdag te vinden in de showroom Den Bosch. Ik hou mijzelf bezig met alles omtrent social media, googleads en samenwerkingsverbanden. Daarnaast heb ik natuurlijk veel kennis opgedaan over onze producten. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij vrienden of kijk ik een film op bank."

 
 Pim Muller
 Showroomhouder Den Bosch

Gieta Mangar

"Goed slapen vind ik zelf extreem belangrijk. Zo ook voor de klanten in de showroom. Door goed te luisteren, mee te denken en te adviseren vinden we vrijwel altijd het juiste matras of boxspring."

  Gieta Mangar
 Klantenservice medewerker

Wies Raymaekers

"In de winkel luister ik naar de belangrijkste problemen en wensen van u. Hier halen we dagelijks weer verbeteringen in onze producten en dienstverlening uit."

 
 Wies Raymaekers
 Showroomhouder Eindhoven

Karin Wiltjer-Elzinga

"Er gaat niets boven Groningen. En daarom geef ik daar het liefste mijn advies over het juiste slaapproduct. Zie ik u daar?"

 
 Karin Wiltjer-Elzinga
 Showroomhouder Groningen 

Hannie Zimmer

"Al vele tientallen jaren ben ik werkzaam in de slaap en matrasindustrie. Goed slapen is zowel overdag als 's avonds deel van mijn leven. Ik ben doordeweerks in de showroom in Rotterdam Alexandrium te vinden. Het kunnen helpen in het vinden van een juiste matras is mijn doel. De interessante gesprekken die altijd hierbij komen kijken maken mijn werkdagen altijd weer afwisselend en leuk!"

  Hannie Zimmer
 Showroomhouder Rotterdam Alexandrium

Martijn Geertsma

"Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen bij het adviseren van een passend matras. Elk persoon heeft een andere behoefte, daarom neem ik graag de tijd voor u."

Martijn Geertsma
Showroomhouder Woonmall Alexandrium Rotterdam

Mieke Oude Geerdink

""Hallo! Ik ben Mieke Oude Geerdink, 56 jaar en werkzaam in de showroom van LivingComfort in Hengelo. Ik ben geboren en getogen in Hengelo, een echte Tukker dus. Ik ontvang u graag in de showroom in Hengelo. ""

  Mieke Oude Geerdink
 Showroomhouder Hengelo

Esther van Lohuizen

"In showroom Apeldoorn probeer ik iedereen zo goed mogelijk te helpen. Een goede nachtrust zorgt voor een leuke dag. U kan mij op zaterdag in de showroom vinden of op afspraak doordeweeks."

 
 Esther van Lohuizen
 Showroomhouder Apeldoorn

Sandra Potters-Boot

"U bent op zaterdag van harte welkom in de showroom in Alkmaar! Of maak doordeweeks een telefonische afspraak of via de website. Samen gaan we op zoek naar een matras of bed dat helemaal aan uw wensen voldoet!"

  Sandra Potters-Boot
 Showroomhouder Alkmaar

Lode Kortleven

"Woont u in Nederlands of Belgisch Limburg en bent u op zoek naar een nieuw matras, een matrastopper of complete boxspring? Kom dan gerust langs in de LivingComfort showroom in Maasmechelen. Ik neem uiteraard alle tijd om uw vragen te beantwoorden. "

  Lode Kortleven
 Showroomhouder Maasmechelen

Rita Paauw-Harms

"Woont u in de buurt van Amsterdam en bent u op zoek naar een nieuwe slaapoplossing. Kom dan gerust langs in de showroom in Amsterdam, waar ik u graag help met uw zoektocht en voor het geven van advies. "

  Rita Paauw-Harms
 Showroomhouder Villa ArenA

Amanda Visser

"In onze LivingComfort showroom in Breda kunt u terecht voor een kennismaking met onze producten. Blijf gerust even liggen op de matrassen, terwijl ik u voorzien van alle informatie die u nodig heeft om de juiste keuze te maken! "

  Amanda Visser
 Showroomhouder Breda

Patrick Kuin

"Mijn naam is Patrick, showroomhouder in de mooie woonmall Villa ArenA in Amsterdam. Hier tref je mij doordeweeks en adviseer ik je graag over wat de beste slaapoplossing voor u is. Loop gerust binnen voor proefliggen en vrijblijvend advies!"

  Patrick Kuin
 Showroomhouder Amsterdam Villa ArenA

Jorien Joldersma

"Sinds 2013 werk ik met veel plezier op de marketing afdeling van LivingComfort. Ik houd me bezig met alle aspecten van online marketing, waaronder e-mail marketing, adverteren, social media, het schrijven van teksten en bloggen. Mijn vrije tijd besteed ik aan hardlopen, het kijken van series en films onder het genot van een kop thee of speciaalbiertje en breng ik graag mijn tijd door met vrienden en/of familie."

 
 Jorien Joldersma
 Online Marketeer


Bram in 't Zandt

"Ik ben 4de-jaars student Informatica aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik vind het leuk om waterpolo te spelen en om zo nu en dan met vrienden te gamen."

  Bram in 't Zandt
 Webdeveloper

Dion Scheper

"Mijn hele leven spendeer ik elke nacht gemiddeld zo'n 8 uur in bed met mijn ogen dicht. De overige tijd heb ik mijn ogen open en kijk ik vooruit naar de volgende uitdaging die de dag brengt."

  Dion Scheper
 Webdeveloper

Stan Derksen

"Naast mijn studie Informatica aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik webdeveloper bij LivingComfort. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek, gamen, computers en natuurlijk slapen."

  Stan Derksen
 Webdeveloper

Bart Gruppen

"'Ik studeer Informatica in Nijmegen aan de Radboud Universiteit en geef daarnaast ook nog bijles. Bij LivingComfort werk ik partime als webdeveloper. "

Bart Gruppen
 Webdeveloper

Jelmer Tjadens

"Hey, ik ben Jelmer Tjadens uit Arnhem! Derdejaars student aan de HAN in Arnhem. Ik studeer Communicatie en Multimedia Design en ben sinds september stagiair bij LivingComfort."

  Jelmer Tjadens
 Stagiair Online Marketing

Muhammed Yetkin

"Hoi, ik ben Muhammed en ik kom uit Nijmegen. Momenteel zit ik in het 3e leerjaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Van februari t/m juni 2018 heb ik stage gelopen op de marketing afdeling van Living Comfort en nu werk ik parttime als flexkracht in showrooms door het hele land! "

  Muhammed Yetkin
 Showroomhouder flexkracht

Matras Keuzehulp

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen