365 nachten gratis proefslapen

14 dagen vrijblijvend thuis uitproberen & 12 maanden gratis omruilgarantie. U betaalt pas achteraf. Meer info

De mensen achter LivingComfort

Het team van LivingComfort bestaat uit enthousiaste showroomhouders, gedreven marketeers en webdevelopers.

Peter Trompert

"Al sinds 1998 ben ik werkzaam in de slaap en matrassenindustrie met eigen slaapspeciaalzaken en matrassenproductie. In 2005 hebben we de stap gemaakt naar het internet. Onze jarenlange ervaring op slaap en matrasgebied hebben we gekoppeld aan alle gemakken en voordelen van het internet. Zo ben ik er zeker van dat u een uitstekend matras voor de juiste prijs zult krijgen."

 
 Peter Trompert
 Algemeen Directeur

Theo Lentjes

"Het internet en de mogelijkheden welke deze bieden zijn mijn absolute passie. Dagelijks ben ik bezig om de informatie over onze producten zo duidelijk mogelijk te maken en uw aankoopervaring te verbeteren. Dankzij het internet hoop ik zo meer inzicht en overzicht te bieden in de wereld van matrassen en slapen. Mocht u opmerkingen of verbeterpunten hebben over onze websites en uitingen dan ontvang ik deze graag van u."

 
 Theo Lentjes
 Marketing Directeur

Lysanne Baudet

"Het constant verbeteren van de dienstverlening, bezorging en telefonische afhandeling. In mijn ogen niet meer dan normaal. Samen met onze klantenservicemedewerkers streven we er naar om voor u een zo soepel mogelijke aankoopervaring en afhandeling te realiseren. Heeft u een vraag over onze producten. Bel of mail ons gerust!"

 
 Lysanne Baudet
 Manager Klantenservice

Jorien Joldersma

"Sinds 2013 werk ik met veel plezier op de marketing afdeling van LivingComfort. Ik houd me bezig met alle aspecten van online marketing, waaronder e-mail marketing, adverteren, social media, het schrijven van teksten en bloggen. Mijn vrije tijd besteed ik aan hardlopen, het kijken van series en films onder het genot van een kop thee of speciaalbiertje en breng ik graag mijn tijd door met vrienden en/of familie."

 
 Jorien Joldersma
 Online Marketeer

Dionne Steenbergen

"Ik studeer Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Momenteel loop ik een half jaar stage bij LivingComfort op de online marketing afdeling."

  Dionne Steenbergen
 Online Marketing Stagiaire

Bas van der Zandt

"Ik ben dagelijks bezig met het verbeteren van de website en het onderhouden van de techniek van de LivingComfort websites. Verder houd ik van zwemmen en het kijken van series."

 
 Bas van der Zandt
 Webdeveloper

Berry Busser

"Ik houd me bezig met het ontwikkelen van webapplicaties en onderhouden van de techniek van de LivingComfort websites. Naast mijn passie voor het internet ben ik een fervent gamer."

 
 Berry Busser
 Webdeveloper

Bauke Brenninkmeijer

"Ik ben een student aan de Radboud Universiteit. Hier studeer in informatica die ik goed kan toepassen in mijn werk als web-developer bij LivingComfort. Mijn hobby's zijn gamen, sporten en allerlei andere dingen om mijn dagen te vullen."

  Bauke Brenninkmeijer
 Webdeveloper

Bram in 't Zandt

"Ik ben 4de-jaars student Informatica aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik vind het leuk om waterpolo te spelen en om zo nu en dan met vrienden te gamen."

  Bram in 't Zandt
 Webdeveloper

Dion Scheper

"Mijn hele leven spendeer ik elke nacht gemiddeld zo'n 8 uur in bed met mijn ogen dicht. De overige tijd heb ik mijn ogen open en kijk ik vooruit naar de volgende uitdaging die de dag brengt."

  Dion Scheper
 Webdeveloper

Stan Derksen

"Naast mijn studie Informatica aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik webdeveloper bij LivingComfort. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek, gamen, computers en natuurlijk slapen."

  Stan Derksen
 Webdeveloper

Chloé ter Bogt

"'Ik ben werkzaam als Online Marketeer en Showroomhouder bij LivingComfort. Momenteel studeer ik Commerciële Economie aan de HAN, waar ik aankomend jaar ga afstuderen. Buiten mijn studie geef ik graag advies over dé perfecte slaapoplossing. Ik ontvang u graag in de showroom in Elst.""

  Chloé ter Bogt
 Showroomhouder Arnhem/Nijmegen & Online Marketeer

Jeannette Struijk

"Graag help ik klanten in hun zoektocht naar een betere nachtrust. Dit doe ik door te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Slapen is immers een belangrijk onderdeel van uw leven. Ik adviseer u graag!"

Jeannette Struijk
 Showroomhouder Tilburg

Annemieke van den Berg

""Ik help klanten graag in de zoektocht naar een goede nachtrust. U vindt mij elke zaterdag in de LivingComfort showroom in Amersfoort.""

  Annemieke van den Berg
 Showroomhouder Amersfoort

Marlene Oosterveld

"Elke zaterdag en op afspraak ben ik aanwezig in de LivingComfort showroom in Alkmaar. Het adviseren over de juiste slaapondergrond en de interessante gespreken die daaruit voort komen maken het werk zo leuk. Ik ben dol op lekker eten, niet zo gek dat mijn favoriete vakantieland Griekenland is."

Marlene Oosterveld
Showroomhouder Alkmaar

Anass Azar

"Koffie drinken, goed slapen en een goed boek. Dat zijn drie dingen die bij mij dagelijks voorbij komen. Ik help u graag in het selecteren van het juiste matras. Onder het genot van een kop koffie ga ik u proberen zo goed mogelijk van dienst te zijn."

 
 Anass Azar
 Showroomhouder Almere

Sander Vonk

"In het mooie Veenendaal heet ik, Sander, u van harte welkom in onze matrassen showroom. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit om mooie plekken op deze aarde te ontdekken, zowel in het binnen- als buitenland. "

 Sander Vonk
 Showroomhouder Veenendaal

Pim Muller

"Ik ben online marketing medewerker en studeer Commerciële Economie aan de Avans. Daarnaast ben ik iedere zaterdag te vinden in de showroom Den Bosch. Ik hou mijzelf bezig met alles omtrent social media, googleads en samenwerkingsverbanden. Daarnaast heb ik natuurlijk veel kennis opgedaan over onze producten. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij vrienden of kijk ik een film op bank."

 
 Pim Muller
 Showroomhouder Den Bosch

Gieta Mangar

"Goed slapen vind ik zelf extreem belangrijk. Zo ook voor de klanten in de showroom. Door goed te luisteren, mee te denken en te adviseren vinden we vrijwel altijd het juiste matras of boxspring."

  Gieta Mangar
 Showroomhouder Den Haag

Wies Raymaekers

"In de winkel luister ik naar de belangrijkste problemen en wensen van u. Hier halen we dagelijks weer verbeteringen in onze producten en dienstverlening uit."

 
 Wies Raymaekers
 Showroomhouder Eindhoven

Karin Wiltjer-Elzinga

"Er gaat niets boven Groningen. En daarom geef ik daar het liefste mijn advies over het juiste slaapproduct. Zie ik u daar aankomende zaterdag?"

 
 Karin Wiltjer-Elzinga
 Showroomhouder Groningen

Maaike Somrad-Schrader

"De LivingComfort producten zijn gemaakt met Friese degelijkheid in Noordwolde. Een aanpak die ik ook in de showroom passend vind. U heeft recht op een degelijk advies tot het komen van een juiste slaapoplossing. Daar help ik graag bij."

 
 Maaike Somrad-Schrader
 Showroomhouder Leeuwarden

Hannie Zimmer

"Al vele tientallen jaren ben ik werkzaam in de slaap en matrasindustrie. Goed slapen is zowel overdag als 's avonds deel van mijn leven. Elke zaterdag ben ik in de showroom in Ridderkerk te vinden. Het kunnen helpen in het vinden van een juiste matras is mijn doel. De interessante gesprekken die altijd hierbij komen kijken maken mijn werkdagen altijd weer afwisselend en leuk!"

  Hannie Zimmer
 Showroomhouder Breda

Martijn Geertsma

"Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen bij het adviseren van een passend matras. Elk persoon heeft een andere behoefte, daarom neem ik graag de tijd voor u."

Martijn Geertsma
Showroomhouder Woonmall Alexandrium Rotterdam

Mieke Oude Geerdink

""Hallo! Ik ben Mieke Oude Geerdink, 56 jaar en werkzaam in de showroom van LivingComfort in Hengelo. Ik ben geboren en getogen in Hengelo, een echte Tukker dus. Ik ontvang u graag in de showroom in Hengelo. ""

  Mieke Oude Geerdink
 Showroomhouder Hengelo

Wim Penders

"Met mijn ervaring in de beddenbranche help ik klanten in de zoektocht naar een goede nachtrust. U vindt mij elke zaterdag in de LivingComfort showroom in Amsterdam/Zaandam. Onder het genot van een kopje koffie geef ik u gedegen advies."

 
 Wim Penders
 Showroomhouder Zaandam

Esther Reinders

"In showroom Apeldoorn probeer ik iedereen zo goed mogelijk te helpen. Een goede nachtrust zorgt voor een leuke dag. U kan mij op zaterdag in de showroom vinden of op afspraak doordeweeks."

 
 Esther Reinders
 Showroomhouder Apeldoorn

Lia Volkers

"Elke zaterdag treft u mij in de LivingComfort showroom in Zwolle. In mijn ogen is informatie opdoen de weg naar succes. Ik zal u helpen deze weg te belopen. Samen komen wij er wel uit. Oja en de koffie staat klaar. Daar ben ik gek op."

 
 Lia Volkers
 Showroomhouder Zwolle

Matras Keuzehulp

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen