Berry Busser

Berry is werkzaam bij LivingComfort en houdt zich bezig met het ontwikkelen van de verschillende websites en -shops van LivingComfort.

Ik houd van uitslapen, films,series en online games.

I ♥ Sleep Tag

Alle LivingComfort Medewerkers hebben een gezamenlijke passie; goed slapen. Zo ook Berry, programmeur bij LivingComfort. Lees zijn verhaal en slaap om te leven!

♥ Berry, stel je even voor!

'Hallo, ik ben Berry, 24 jaar en ik ben werkzaam op de marketing afdeling van LivingComfort. Als software ontwikkelaar houd ik me bezig met de verschillende websites en shops van LivingComfort. Ik houd van uitslapen, films, series en online games.

Dan is het nu tijd voor de I ♥ Sleep-Tag!

♥ Hoe laat ga je meestal naar bed?

Door de weeks probeer ik voor 12 uur in bed te liggen. Maar dit verschilt elke dag. Wanneer ik denk moe te zijn en in bed lig, ben ik weer klaar wakker en zie ik vaak 1 uur op de klok voorbij gaan.

♥ Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?

Naast tandenpoetsen heb ik geen vast ritueel. Vaak wel even Whatsapp checken of spelletje doen, maar dat is ook niet altijd.

♥ Wat doe je als je niet kan slapen?

Naar mijn andere zij toe rollen, eventueel op te klok kijken hoe laat het is en gefrustreerd zijn dat ik nog niet in slaap ben gevallen. Het helpt nooit.

♥ Wat is je favoriete slaaphouding?

Op mijn zij, altijd. Op mijn rug kan ik niet slapen, laat staat op mijn buik.

♥ Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?

Met de mededeling dat ik mag blijven slapen.

♥ Hoe laat gaat je wekker ‘s ochtends?

Door de weeks om 07.00 en om 07.10. Daarnaast staat mijn klok in de kamer ongeveer 10 a 15 minuten vooruit zodat wanneer ik te laat vertrek, toch op tijd aankom.

♥ Snoozen of direct opstaan?

Geen van beide, maar zoals hierboven staat vermeld heb ik twee wekkers staan. Dus eigenlijk snooze ik één keer. De wekkers op mijn telefoon zet ik op stop wanneer ze afgaan. Voorheen had ik drie wekkers op mijn telefoon, maar twee is nu voldoende.

♥ Slaap je uit in het weekend?

Voorheen ging mijn wekker op zaterdag om 6 uur al af gezien mijn bijbaan. Maar dat is nu voorbij. Dus lekker uitslapen in het weekend!

♥ Welke rare dingen doe je in je slaap?

Zover ik weet doe ik geen rare dingen in mijn slaap, zover ik weet snurk ik niet eens.

♥ Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Vier stuks, waarvan twee platte Ikea kussens, één normale harde en één normale zachte kussen. De twee platte Ikea kussens zijn mijn favoriet. De andere twee zijn voor mij vriendin.

♥ Wat heb je aan in bed?

Ik heb geen pyjama of onesie, ik kan niet slapen als ik het te warm heb. Dus vrij minimaal.

♥ Slaap je met je sokken aan?

Alleen als ik ook de rest vergeet uit te doen.

♥ Hoe groot is jouw bed?

Volgens mij is mijn bed 200x200 zonder bedrand. Met bedrand wordt het ongeveer 230x220

♥ Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…

Mijn wekker stoppen, kijken hoe laat het is en dan weer de ogen dicht tot dat de volgende wekker gaat.

♥ Droom je elke nacht?

Waarschijnlijk niet, de dromen in de nacht kan ik mij nooit herinneren. Wanneer ik terug in slaap val droom ik wel altijd. Misschien dat ik daarom zo van uitslapen hou.

♥ Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?

Ik heb gelukkig zelden nachtmerries. Vannacht droomde ik dat ik een zwarte wezel als huisdier had. Hoewel hij zo klein was als een kitten, kon ik op de heenweg naar een bedrijfspand als een paard erop rijden, er zat zelfs een geluidsinstallatie op! Eenmaal aangekomen op locatie moest ik mijn wezel onder een bureau achterlaten want ik kon/mocht hem niet verder mee naar binnen nemen. Ik had geen touw bij om hem vast te maken, dus had mijn jas gebruikt om een zacht mandje voor hem te maken in de hoop dat hij daar zou blijven liggen en niet weg zou lopen. Hij keek mij heel zielig aan toen ik hem daar achter moest laten omdat ik voor een uurtje een gesprek had bij dat bedrijfspand. Vervolgens ging mijn wekker

En tot slot, de laatste vraag:

♥ Wat is jouw grootste droom?

Elke dag uitslapen zonder wekker.