Peter Trompert is algemeen directeur en productexpert van LivingComfort. Peter is in 1998 begonnen met zijn slaapspeciaalzaken en eigen matrassenproductie. Sinds 2006 is LivingComfort ook online vertegenwoordigd. Door zijn jarenlange ervaring weet Peter als geen ander wat   een geschikte slaapondergrond is.

Wat beweegt hem?
Peter is bevlogen bezig met het thema slapen en de daaraan verbonden producten en diensten. Zijn lijfspreuk is "Slaap om te leven". Onder deze titel heeft Peter een boek op de markt gebracht waarin hij zijn kennis en praktische tips deelt om iedereen goed te leren slapen. Omdat Peter het onderwerp slapen zo belangrijk vindt, kan iedereen zijn boek gratis downloaden. (Onderstrepen en ander kleur met link naar Matraskeuze Hulp)

Waaruit bestaat zijn professionele leven?
Peter is algemeen directeur en productexpert van LivingComfort. In 1998 is Peter in de slapenbranche  terechtgekomen om deze fascinerende tak van sport nooit meer te verlaten. In 2006 is Peter gestart met de online verkoop van een matras Energy+ die voor iedereen is geschikt. Hieraan koppelde hij de baanbrekende dienst van het thuis gratis proefslapen. Door zijn jarenlange productervaring en kennis van het slapen weet Peter als geen ander wat de juiste slaapondergrond is. Onder leiding van Peter is LivingComfort uitgegroeid tot de grootste online boxspring- en matrassenexpert van de Benelux.

Wil je hem spreken?
Het contact met de klant vindt Peter het belangrijkste wat er is.
Klantervaringen helpen hem de producten en dienstverlening continue te verbeteren. Daarom is Peter door de week vaak te vinden in de LivingComfort showroom in Antwerpen en in het weekeinde in de woonmall Alexandrium te Rotterdam. Wilt u door hem persoonlijk worden geadviseerd voor de aanschaf van een matras of boxspring? Of heeft u een slaapprobleem? Peter is er voor u.

Wat doet hij in zijn vrije tijd?
Peter woont al jarenlang in zijn geliefde Antwerpen. Een stad vol met architectuur, kunst, mode en vooral niet te vergeten de beste restaurants. Slenteren door de straten van deze boeiende stad met zijn vrouw Brigitte doet hij het liefste. Op "restaurant gaan" is daarnaast een hobby geworden. Om de kilo's onder controle te houden tref je Peter wekelijks al hardlopend aan in het Stadspark.

Matrasadviseur in showroom Rotterdam/Alexandrium

U kunt Peter Trompert treffen in de LivingComfort showroom in Rotterdam/Alexandrium. Hier kan Peter u helpen bij het selecteren van het juiste matras passend bij uw situatie.