Pim Muller

Pim Muller (1988) is werkzaam bij LivingComfort en verdiept zich in alles wat met slapen, matrassen, lifestyle en slaaptrends te maken heeft.

In zijn vrije tijd houdt Pim zich bezig met het uitzoeken en eten van de lekkerste pizza's en het goede leven in Den Bosch.

I ♥ Sleep Tag

Alle LivingComfort Medewerkers hebben een gezamenlijke passie; goed slapen. Bij deze stellen wij Pim Muller voor.

♥ Pim, stel je even voor!

'Hoi, Ik ben Pim Muller, 26 jaar en werkzaam bij LivingComfort. Ik werk dagelijks aan alles omtrent online marketing, denk hierbij aan social media, site aanpassingen, en blogs schrijven. Mijn hobby’s zijn films/series kijken, met vrienden de kroeg in. Ben vrijwel nooit alleen dus genoeg te doen!"'

Dan is het nu tijd voor de I ♥ Sleep-Tag!

♥ Hoe laat ga je meestal naar bed?

Door de weeks probeer ik redelijk op tijd in bed te liggen, dit verschilt tussen 10 en 12 meestal. Hoewel ik eigenlijk liever pas na 11 richting bed ga, dit omdat ik anders mijn avond zo kort vind. Soms is het even nodig om wat extra slaap te krijgen. Vandaar de 10 uur.

♥ Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?

Eerst even tandenpoetsen/wc en daarna meestal nog wel een half uurtje een simpel spelletje doen of filmpjes kijken op mijn mobiel terwijl ik in bed lig. Uiteindelijk zal ik vanzelf moe genoeg worden of mezelf verplichten om te gaan slapen.

♥ Wat doe je als je niet kan slapen?

Meestal ga ik gewoon een beetje zitten dagdromen over dingen die ik leuk vind zoals over series of hedendaagse dingen.

♥ Wat is je favoriete slaaphouding?

Meestal slaap ik in de feutushouding. Ik weet niet wat het is, maar het blijft fijn liggen. Op mijn rug wil ik ook nog wel liggen. Een soort van een verboden vrucht. Het is fijn, maar iedereen klaagt altijd dat ik dan te veel snurk. Dus dan toch maar op mijn zij, zodat ik en anderen prima kunnen slapen.

♥ Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?

Een ontbijtje op bed zeg ik geen nee tegen!

♥ Hoe laat gaat je wekker ‘s ochtends?

Te vroeg. Door de weeks om 7 uur, in het weekend meestal rond 10-11. Eigenlijk vind ik het gewoon fijn om zonder wekker te slapen. Ook al ben ik vroeg wakker. Het is toch echt anders om natuurlijk wakker te worden.

♥ Snoozen of direct opstaan?

Altijd 1 a 2 keer snoozen, vaak ben ik al enigszins wakker voordat de wekker gaat. Dan komt het alsnog wel vaak voor dat ik op bed blijf liggen en ga snoozen. Niks fijner dan nog even op bed liggen.

♥ Slaap je uit in het weekend?

Dat is zeker de bedoeling! Moet toch ergens even extra genieten van mijn slaap, en door de weeks stelt mijn baas dat niet zo heel erg op prijs…

♥ Welke rare dingen doe je in je slaap?

Weet niet of het als raar beschouwd kan worden maar snurken doe ik zeker! Alles om de nachtrust van mijn vriendin te verstoren!

♥ Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Heb er altijd wel genoeg binnen handbereik. Ben wel iemand die het fijn vindt om met meerdere kussens te slapen!

♥ Wat heb je aan in bed?

Ik heb het niet zo snel koud, dus ik heb eigenlijk ook vrij minimaal nodig.

♥ Slaap je met je sokken aan?

Dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor. Ik moet wel heel moe zijn als ik daar de tijd niet eens voor wil nemen.

♥ Hoe groot is jouw bed?

Ik denk dat ik een bed heb van ongeveer 140 cm. Gelukkig komt binnenkort de upgrade naar een veel grotere. Deze zal wel 180 cm worden hoop ik!

♥ Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…

Mijn vriendin wakker maken, want als ik op moet wat nooit fijn is, moet zij natuurlijk dezelfde pret beleven!

♥ Droom je elke nacht?

Dit zou ik eigenlijk niet met zekerheid kunnen zeggen. Ik denk wel vrij vaak. Denk dat ik het meestal ook wel vergeet.

♥ Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?

Heb één droom en één nachtmerrie die ik vaker heb gehad. Heb eigenlijk nooit nachtmerries maar als ik er een heb, is het altijd dezelfde. Namelijk dat één voor één mijn tanden uitvallen. De droom is eigenlijk altijd dat ik kan vliegen.

En tot slot, de laatste vraag:

♥ Wat is jouw grootste droom?

Mijn eigen bedrijf/café/restaurant starten lijkt mij echt super vet. Dit is dan ook zeker iets wat ik in de toekomst ga doen.