Proefslapen

"De praktijk leert dat u na een aantal nachten slapen pas weet hoe een matras echt ligt. Ook de Consumentenbond adviseert om eerst te gaan proefslapen. En aan dit advies geven wij gehoor. Als u bij LivingComfort bestelt, gaat u 365 nachten gratis proefslapen. In uw eigen, vertrouwde omgeving."

Karin & Maaike - LivingComfort showroomhouders

Tijdlijn: Proefslapen bij LivingComfort

Het 365 nachten gratis proefslapen geldt voor alle producten van Living Comfort. U betaalt altijd pas achteraf na de eerste fase van 14 nachten wanneer u tevreden bent over uw keuze. Voldoet een product niet aan uw wensen? Geen nood, de geleverde producten worden dan weer gratis bij u opgehaald. En veranderd uw slaapsituatie? Dan zijn wij er voor u. Bij LivingComfort kunt u 12 maanden lang gratis uw producten omruilen.

U plaatst uw bestelling bij LivingComfort

Na afloop van het plaatsen van uw bestelling kiest u de gewenste leverdatum. De levertijd van een boxspring bedraagt 2 tot 3 weken. Voor alle matrassen en overige producten bieden wij de optie: Voor 12.00 uur op werkdagen besteld, de andere dag al in huis.

Dag van bestelling

Uw bestelling wordt gratis thuis geleverd

Het 14 dagen thuis proefslapen start op de dag na levering. Wilt u producten terugsturen of omruilen? Dan kunt u dat aan ons melden binnen de termijn van het proefslapen.

Eerste werkdag na vandaag

U wenst van uw recht van retour gebruik te maken.

Op de 14e dag van het proefslapen tot 24.00 uur kunt u een retourzending aan ons opgeven. De kosten van het retourneren zijn altijd voor onze rekening.

Over retourneren... 14 dagen na de leverdatum

U wenst tot aankoop over te gaan

Dan hoeft u in onze richting geen actie te ondernemen. Op de dag dat uw bestelling is geleverd, heeft u van ons een elektronische factuur ontvangen. Na afloop van het proefslapen ontvangt u van ons een uitnodiging om de factuur te betalen. U ontvangt een volledige garantie van 10 jaar op onze producten en kunt tot 365 nachten gratis proefslapen en gratis omruilen binnen het assortiment van LivingComfort.

15 dagen na de leverdatum

365 nachten gratis proefslapen

WIj zijn er ook voor u wanneer uw slaapsituatie om een oplossing vraagt. Met een totaalpakket om 365 nachten gratis te gaan proefslapen. Dat betekent een eerste fase van 14 dagen gratis proefslapen en een 2e fase van 12 maanden gratis omruilen. Het is een service die tot ons standaard pakket behoort.

Over omruilen... 1 jaar na de leverdatum
10

10 jaar volledige garantie

Voor alle LivingComfort producten geldt een garantie van 10 jaar volledig. Dus extra zekerheid. Voor sommige actiemodellen geldt de garantie volgens de voorwaarden van de Centrale Branchvereniging Wonen (CBW).

Over garantie... 10 jaar na de dag van bestelling

Uitproberen in uw eigen vertrouwde slaapkamer

In de meeste slaapspeciaalzaken wordt u tijdens het bezoek aan de winkel uitgenodigd om even te gaan proefliggen. Dit is prima voor de eerste kennismaking met een matras of slaapsysteem, maar helaas is dit niet de manier om een eerlijk oordeel te kunnen vellen over de producten. U bent uw bed thuis gewend en het kost tijd voordat uw lichaam zich heeft aangepast naar een nieuwe situatie. Daarom adviseren zowel de Consumentenbond als slaapdeskundigen; ‘Ga eerst proefslapen’ voordat u overgaat tot een aankoop.