365 nachten thuis proefslapen - Niet goed = Geld terug

"Zelfs na maandenlang er op te hebben geslapen, weet u nog steeds niet of uw nieuwe matras wel de juiste is. Uw lichaam ondergaat allereerst een houdingcorrectie. Uw nek-, rug- en schouderspieren gaan zich aan de veranderde slaapondergrond aanpassen. Daarnaast kunnen uw persoonlijke situatie of wensen veranderen. Om aan alle onzekerheid een einde te maken, hanteren wij 365 nachten gratis proefslapen. Thuis in uw eigen, vertrouwde omgeving. En als u uiteindelijk toch niet tevreden bent, dan ontvangt u het bedrag dat u vanuit het LivingComfort ZorgPlan hebt betaald tot de laatste cent terug."

Jeannette - Klantenservice & Showroomhouder

Tijdlijn: Proefslapen bij LivingComfort

Het 365 nachten gratis proefslapen geldt voor alle producten van LivingComfort. Voldoet een product niet aan uw wensen? Dan doen wij niet moeilijk. U krijgt uw geld volledig terug (Geldig sinds 20-12-2017)*.

Omruilservice matras*

Het matras vormt het hart van uw bed. Afhankelijk van uw slaapervaring kunnen wij het matras ook aanpassen of de matraskern omruilen. Van deze service kunt u kosteloos gebruik maken. Mocht uw situatie na een aanpassing of omruiling nog steeds niet naar wens zijn, dan is er geen man overboord. Het betreffende matras wordt dan weer gratis bij u opgehaald en u krijgt uw betaling 100% terug.

U plaatst uw bestelling bij LivingComfort

Na afloop van het plaatsen van uw bestelling kiest u de gewenste leverdatum. De levertijd van een boxspring bedraagt 2 tot 3 weken. Voor alle matrassen en overige producten bieden wij de optie: Voor 12.00 uur op werkdagen besteld, de andere dag al in huis.

Dag van bestelling

Uw bestelling wordt gratis thuis geleverd

Het 365 nachten thuis proefslapen start op de dag na levering. Wilt u producten terugsturen of omruilen? Dan kunt u dat aan ons melden binnen de termijn van het proefslapen.

Eerste werkdag na vandaag

U wenst van uw recht van retour gebruik te maken.

Tot de 365e dag van het proefslapen tot 24.00 uur kunt u een retourzending aan ons opgeven. De kosten van het retourneren zijn altijd voor onze rekening.

Over retourneren... Tot 365 nachten na de leverdatum

De factuur en betaling

Op de dag dat uw bestelling is afgeleverd ontvangt u van ons de factuur, welke u vanaf dit moment dient te voldoen.

Na de levering

Niet goed = Geld terug

Wij zijn er voor u wanneer uw nachtrust om een oplossing vraagt. Mocht het noodzakelijk zijn, dan passen wij binnen de 365 nachten proefperiode de matraskern aan of ruilen deze om. Op basis van onze kennis en ervaring krijgen wij vrijwel elke situatie opgelost. En mocht ons dat toch niet lukken? Dan geldt: "Niet goed = Geld terug"*. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

Over omruilen... 1 jaar na de leverdatum
10

10 jaar volledige garantie

Voor alle LivingComfort producten geldt een garantie van 10 jaar volledig. Dus extra zekerheid. Voor de EeZeeSleep boxspring geldt een garantie van 2 jaar.

Over garantie... 10 jaar na de dag van bestelling

* De Niet goed = Geld terug garantie wordt verzorgd vanuit het LivingComfort ZorgPlan en de daaraan gekoppelde cadeaubon.


Uitproberen in uw eigen vertrouwde slaapkamer

In de meeste slaapspeciaalzaken wordt u tijdens het bezoek aan de winkel uitgenodigd om even te gaan proefliggen. Dit is prima voor de eerste kennismaking met een matras of slaapsysteem, maar helaas is dit niet de manier om een eerlijk oordeel te kunnen vellen over de producten. U bent uw bed thuis gewend en het kost tijd voordat uw lichaam zich heeft aangepast naar een nieuwe situatie. Daarom adviseren zowel de Consumentenbond als slaapdeskundigen; ‘Ga eerst proefslapen’ voordat u overgaat tot een aankoop.