Bezoek de LivingComfort Showroom in Antwerpen

Uw matras vrijblijvend uitproberen met persoonlijk advies.

De LivingComfort showroom in Antwerpen ligt aan de rand van het stadshart. Op nog geen 15 minuten lopen van het centraal station. Betaald parkeren voor de deur. Op 2 minuten loopafstand van LivingComfort Antwerpen vindt u de betaalde parkeergarage van de Nationale Bank.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. Ik help u bij het verkennen van de mogelijkheden die de LivingComfort producten u te bieden hebben. Zo maakt u kennis met de ClimaBest Boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ & MediActive.

Routeplanner

Bezoek de LivingComfort Showroom in Antwerpen

Vestiging Antwerpen
Sint-Jozefstraat 22
2018Antwerpen

U wordt hier geholpen door: Peter

Bekijk de video over de LivingComfort Showrooms

Al v.a. €10,- in de maand slapen met LivingComfort Lease

Heeft u interesse om uw boxspring of matras maandelijks te gaan leasen? In de LivingComfort showroom van Rotterdam/Alexandrium kunt u samen met de adviseur het Leaseplan afsluiten. Vergeet daarbij niet uw identiteitsbewijs & bankpas mee te nemen.

Onze showroomhouder staat u graag te woord
Het juiste matras vinden begint met een goede voorlichting.
Matrasadviseur Antwerpen
Het informeren over het juiste product passend bij de behoefte van de klant ervaar ik altijd als zeer prettig. Een uitgebreide voorlichting wordt immer gewaardeerd.

Openingstijden
Afspraak maken? Bel 030-2040608
Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag 10:00 tot 12:30 - 13:30 tot 17:00
Donderdag 10:00 tot 12:30 - 13:30 tot 17:00
Vrijdag 10:00 tot 12:30 - 13:30 tot 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Op afspraak

LivingComfort Antwerpen op social media

Bekijk de reviews over de LivingComfort Showroom in Antwerpen op Facebook en Google+

Onze klanten over LivingComfort

Reeds 160.918 tevreden slapers gingen u voor

Vanaf het begin een goede service. We zijn in Eindhoven, na afspraak, in de toonzaal geweest. Daar kon uit diverse matrassen gekozen worden. Na keuze van de matrassen, werd je goed op de hoogte gehouden van wat er ging gebeuren o.a. wanneer ze de matrassen kwamen brengen. Tijdens het proefslapen bleek 1 matras niet goed te zijn. Na diverse malen telefonisch contact, waarbij ook nog snel werd teruggebeld en mailtjes, werd er voor de juiste oplossing voor ons gekozen. De telefoontjes werden altijd correct en vriendelijk afgehandeld. We kregen voor de nieuwe levering een berichtje op welke dag er geleverd zou worden en op de dag van levering, in welke uren geleverd werd. Dit klopte precies, mooi op tijd. We zijn zeer tevreden over Energy+ en we slapen lekker.....

Hans de Brouwer - Vlijmen
Trustpilot

Bekijk alle 2912 beoordelingen over LivingComfort op TrustPilot.