Bezoek de LivingComfort Showroom in Groningen

Uw matras vrijblijvend uitproberen met persoonlijk advies.

De LivingComfort showroom is gevestigd op het goed bereikbare bedrijventerrein "De Driebond". U vindt ons op de begane grond aan de achterzijde van het complex. Onze showroom heeft een eigen ingang aan de buitenzijde van het gebouw. Dit is de ingang aan de Sint Petersburgweg (na de viskraam rijdt u links de parkeerplaats op). Het Tradecenter zelf hoeft u dus niet te betreden. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. Ik help u bij het verkennen van de mogelijkheden die de LivingComfort producten u te bieden hebben. Zo maakt u kennis met de ClimaBest Boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ & MediActive.


Routeplanner

Bezoek de LivingComfort Showroom in Groningen

Vestiging Groningen
Moermanskweg 2
9723HMGroningen

U wordt hier geholpen door: Karin

Bekijk de video over de LivingComfort Showrooms

Al v.a. €10,- in de maand slapen met LivingComfort Lease

Heeft u interesse om uw boxspring of matras maandelijks te gaan leasen? In de LivingComfort showroom van Rotterdam/Alexandrium kunt u samen met de adviseur het Leaseplan afsluiten. Vergeet daarbij niet uw identiteitsbewijs & bankpas mee te nemen.

Onze showroomhouder staat u graag te woord
Het juiste matras vinden begint met een goede voorlichting.
Matrasadviseur Groningen
Luisteren en adviseren doe ik graag. Zo ook in de winkel, de klant moet met een voldaan gevoel en zonder vragen naar huis gaan.

Openingstijden
Afspraak maken? Bel 030-2040608
Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Op afspraak

LivingComfort Groningen op social media

Bekijk de reviews over de LivingComfort Showroom in Groningen op Facebook en Google+

Onze klanten over LivingComfort

Reeds 160.918 tevreden slapers gingen u voor

Vanaf het begin een goede service. We zijn in Eindhoven, na afspraak, in de toonzaal geweest. Daar kon uit diverse matrassen gekozen worden. Na keuze van de matrassen, werd je goed op de hoogte gehouden van wat er ging gebeuren o.a. wanneer ze de matrassen kwamen brengen. Tijdens het proefslapen bleek 1 matras niet goed te zijn. Na diverse malen telefonisch contact, waarbij ook nog snel werd teruggebeld en mailtjes, werd er voor de juiste oplossing voor ons gekozen. De telefoontjes werden altijd correct en vriendelijk afgehandeld. We kregen voor de nieuwe levering een berichtje op welke dag er geleverd zou worden en op de dag van levering, in welke uren geleverd werd. Dit klopte precies, mooi op tijd. We zijn zeer tevreden over Energy+ en we slapen lekker.....

Hans de Brouwer - Vlijmen
Trustpilot

Bekijk alle 2912 beoordelingen over LivingComfort op TrustPilot.