Bezoek de LivingComfort Showroom in Hengelo/Twente

Uw matras vrijblijvend uitproberen met persoonlijk advies.

De LivingComfort showroom in Hengelo/Twente is gelegen aan de rand van het centrum van Hengelo. Komt u niet uit de directe omgeving dan is de showroom per auto snel en makkelijk bereikbaar via de rijkswegen A35 (Almelo-Enschede) en A1 (Deventer-Oldenzaal). De snelwegafritten van de A1 en A35 bevinden zich op 10 minuten autorijden van de showroom. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime (betaalde) parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. Ik help u bij het verkennen van de mogelijkheden die de LivingComfort producten u te bieden hebben. Zo maakt u kennis met de ClimaBest boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ en MediActive.

Openingstijden
Afspraak maken? Bel 030-2040608
Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Onze showroomhouder staat u graag te woord
Het juiste matras vinden begint met een goede voorlichting.
Matrasadviseur Hengelo/Twente
Iedereen heeft zijn eigen beweegredenen om een nieuw matras aan te schaffen. Eerlijk en passend advies helpt hen om weer tot een goede nachtrust te komen.

Routeplanner

Bezoek de LivingComfort Showroom in Hengelo/Twente

Vestiging Hengelo/Twente
Drienerstraat 59
7551HLHengelo

U wordt hier geholpen door: Mieke

Bekijk de video over de LivingComfort Showrooms

LivingComfort Hengelo/Twente op social media

Bekijk de reviews over de LivingComfort Showroom in Hengelo op Facebook en Google+

Onze klanten over LivingComfort

Reeds 170.988 tevreden slapers gingen u voor

Vanaf het begin een goede service. We zijn in Eindhoven, na afspraak, in de toonzaal geweest. Daar kon uit diverse matrassen gekozen worden. Na keuze van de matrassen, werd je goed op de hoogte gehouden van wat er ging gebeuren o.a. wanneer ze de matrassen kwamen brengen. Tijdens het proefslapen bleek 1 matras niet goed te zijn. Na diverse malen telefonisch contact, waarbij ook nog snel werd teruggebeld en mailtjes, werd er voor de juiste oplossing voor ons gekozen. De telefoontjes werden altijd correct en vriendelijk afgehandeld. We kregen voor de nieuwe levering een berichtje op welke dag er geleverd zou worden en op de dag van levering, in welke uren geleverd werd. Dit klopte precies, mooi op tijd. We zijn zeer tevreden over Energy+ en we slapen lekker.....

Hans de Brouwer - Vlijmen
Trustpilot

Bekijk alle 2992 beoordelingen over LivingComfort op TrustPilot.