Hoe werkt BlueFlex UltraComfort?

Hecht u veel waarde aan slaaphygiene of bent u allergisch voor de huisstofmijt? Dan is BlueFlex UltraComfort traagschuim voor u de oplossing.

UltraComfort is geen spray, maar vormt een wezenlijk ingrediënt van het traagschuim. De werking van BlueFlex UltraComfort is daarom blijvend. BlueFlex UltraComfort is opgebouwd uit 2 werkzame componenten. De drukverlagende traagschuim toplaag en de temperatuurregelurende en ventilerende gel, welke verwerkt zit in het traagschuim. De gel zorgen ervoor dat de ventilatie tot wel 12x hoger is dan bij standaard Vifit traagschuim. Tevens zorgt het ervoor dat u koel slaapt in de zomer en aangenaam warm in de winter. Hiermee neemt BlueFlex UltraComfort de meest veelvoorkomende minpunten van slapen op een traagschuim matras weg. Kort samengevat staat BlueFlex UltraComfort voor een revolutionaire oplossing welke uw slaapgenot optimaliseert.

Optie: BlueFlex UltraComfort traagschuim

BlueFlex UltraComfort traagschuim is geen standaard optie van uw matras, maar is optioneel te kiezen bij het Energy+ matras en het MediActive matras. Standaard zijn deze uitgerust met Vifit traagschuim. Voor een meerprijs van € 49,95 per matras (€ 99,90 voor een tweepersoons matras) vervangt u het standaard Vifit traagschuim door BlueFlex UltraComfort traagschuim. Dit schuim (50 kgs per m3) voegt de volgende voordelen toe:

  • Superieure drukverlaging. Zorgt voor de best mogelijke lichaamsondersteuning.
  • Ideale slaaptemperatuur. Verkoelend in de zomer, behaaglijk warm in de winter.
  • Maximaal ademend vermogen. Optimale luchtcirculatie.
  • Optimale afvoer van lichaamswarmte. Leidt tot een diepere slaap.

Bekijk de video over BlueFlex UltraComfort traagschuim Vorige Volgende