365 nachten gratis proefslapen

14 dagen vrijblijvend thuis uitproberen & 12 maanden gratis omruilgarantie. U betaalt pas achteraf. Meer info

Hoe kies ik het juiste matras bij lichamelijke klachten?

Pijn in de rug, nek, schouders of aan uw gewrichten hebben serieus invloed op de kwaliteit van uw nachtrust. In de showroom hoor ik maar al te vaak dat men niet stil staat bij het feit dat een slecht matras of een slechte bedbodem een negatieve invloed kan hebben op de nachtrust. En dat dit zelfs de reden kan zijn van de klachten (of deze juist verergeren). Naast het matras moet ook niet worden vergeten dat er vele andere oorzaken kunnen zijn van slaapproblemen. 

Pijn aan gewrichten, spieren of wervels gedurende de nachtrust is voor iedereen anders. Met vele klanten in de showroom spreek ik over deze problemen, de één ervaart het als een licht ongemak terwijl een ander hevige pijnen ervaart.  De boodschap is universeel, iedereen is op zoek naar een goede nachtrust.  En daar vaart uw leven wel bij. Juist omdat spieren, gewrichten en pezen tijdens de slaap tot rust kunnen komen en kunnen herstellen. Simpel gezegd: slaap is een lichaamseigen medicijn. Pijn is gedurende de dag draaglijker na een goede nachtrust.

Omdat een ieder uniek is in zijn wensen, maar ook zijn klachten hebben we de meest voorkomende aandoeningen op een rij gezet. Hierbij geven we advies waar op te letten en welk matras daar het beste bij past. Voor een nader persoonlijk advies kunt u gebruik maken van de matraskeuzehulp of langs komen in één van de showrooms bij u in de buurt.

Matraskeuze Hulp

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
TotalFit logo 
Living Comfort Excellence Pocketveren matrasBeste Prijs/Kwaliteit
Van: €299,-
Nu v.a.
€ 199,-
energy+ matras logo  Energy+ NASA
traagschuim matras
Uitstekend 1425 beoordelingen


POPULAIRE KEUZE
ACTIE
Nu al vanaf:
€ 199
mediactive logo  MediActive NASA traagschuim matras
Uitstekend 983 beoordelingen


Aanbevolen door Orthopeden
Medisch Matras
al vanaf:
€249,-

Laat uw e-mailadres achter en ontvang gratis het e-book 'Slaap om te leven'

Verplichte velden