Matras Keuzehulp

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Auping matras

U bevindt zich op de website van LivingComfort. Hier treft u informatie aan over de matrassen van het merk Auping. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Auping.

Over Auping

Auping is wellicht het meest bekende matrassenmerk in Nederland. Het bedrijf stamt uit de 19e eeuw en mag het predicaat Koninklijk voeren. Auping werkt nauw samen met wetenschappers en ontwerpers om tot de beste producten te komen. Grote bekendheid heeft de onderneming verworven met de spiraalbodem en het bed model Auronde. Dit bed is uitgegroeid tot een klassieker waarvan al meer dan 1 miljoen exemplaren zijn verkocht. De spiraalbodem is dwars gespannen waardoor een lange levensduur wordt gecreëerd. De bodem is met vrijwel elke type matras te combineren. Het voordeel van de spiraalbodem is het grote ventilatievermogen. De matrassenlijn wordt door TNO op regelmatige basis gecontroleerd op mechanische veroudering. De resultaten van deze tests publiceert Auping niet.
Het assortiment matrassen is gebaseerd op Active Ventilatie Support. Op deze manier zorgt Auping er voor dat haar matrassen optimaal ventileren. De basis van het Auping matras bestaat uit pocketveren. De bovenste comfortlaag varieert hierbij in materiaalkeuze.

Vorige Volgende

365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info

Laat uw e-mailadres achter en ontvang gratis het e-book 'Slaap om te leven'

Verplichte velden