365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info

Pullman matras kopen

U bevindt zich op de website van LivingComfort. Op deze pagina treft u informatie aan over de matrassen van het merk Pullman. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Pullman.

Over Pullman

Deze producent van matrassen en boxsprings behoort tot de oudste matrasfabrikanten van Nedeland. Het in Zwijndrecht gevestigde bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar. Pullman maakt deel uit van The Hilding Anders Group. Dit is een Zweeds onderneming gespecialiseerd in matrassen en aanverwante producten.

Pullman richt haar programma voornamelijk op pocketvering matrassen. De collectie is opgebouwd uit 21 matrassen. Elk Pullman matras is geschikt voor elke goed ventilerende, vlakke en verstelbare matrasdrager. De onderneming gebruikt uitsluitend cfk-vrije materialen.

De Inside Pocketvering matrassen

Pullman maakt een uitgebalanceerde en overzichtelijke collectie Inside Pocketveringmatrassen, bestaande uit 3 verschillende lijnen: de Class lijn, de Supreme lijnen de Exclusive lijn. Insidepocket betekent volgens Pullman op de eerste plaats dat uw lichaam overal met de juiste druk wordt ondersteund. De Inside Pocket is een dubbele veer. Deze veer wordt om en om geplaatst met een 6-slags pocket veer.

Vorige Volgende

Actieprijs: Energy+ Traagschuim matras al v.a. €199,-

Bestel direct

Laat uw e-mailadres achter en ontvang gratis het e-book 'Slaap om te leven'

Verplichte velden