365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info

Wat is koudschuim?

Het koudschuim matras dankt zijn naam aan de productiemethode van dit schuim. Koudschuim wordt namelijk in een niet-verwarmde mal geproduceerd. De belangrijkste eigenschap van het koudschuim matras is dat het materiaal een hoge veerkracht kent. Om deze veerkracht te behouden is het belangrijk dat het soortelijk gewicht van het verwerkte materiaal hoog is. Een koudschuim matras met een soortelijk gewicht van 45 of lager is derhalve niet aan te bevelen.

Koudschuim matrassen worden gemaakt van polyurethaan met een open celstructuur. De samenstelling van een koudschuim matras draagt sterk bij aan de veerkracht van het schuim. Een ander groot voordeel is dat een koudschuim matras doorgaans een correcte opwaartse druk hetgeen de lichaamsondersteuning ten goede komt.

Eigenschappen van koudschuim

  • Goede conformiteit
  • Uitstekende ventilatie
  • Beperkte drukverlaging

Koudschuim of traagschuim matras?

Een traagschuim matras biedt, evenals een koudschuim matras, uitstekende ventilerende eigenschappen en passen deze matrassoorten zich geheel aan uw lichaamsvormen aan. Echter zijn de drukverlagende eigenschappen van een koudschuim matras in vergelijking met de drukverlaging van een traagschuim matras minimaal.

Vorige Volgende
Climabest Protector
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.
Totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit

Anti-decubitus werking.
Door experts aanbevolen.

Actieprijs: U bestelt dit matras al vanaf €199,- | Energy+ NASA Traagschuim Matras

Bestel direct

Onze klanten

Reeds 170.876 tevreden slapers gingen u voor

Na jaren pijn in mijn rug, restless legs, naar de showroom in Eindhoven geweest! Super netjes geholpen eerst de energy plus uitgeprobeerd. Na 2 weken omgeruild tegen medi active en na twee weken slapen we goed en heerlijk! Minder rugpijn, geen restless legs meer, mijn man slaapt door! Super en ook de ruiling keurig geregeld! Ik kan iedereen het proefslapen aanbevelen!
Ingrid Leemburg uit Waalre
MediActive Slaper
Op Trustpilot
Ik vind het voor mezelf, en ook voor m'n vrouw. Zo'n grote verbetering in je slaapcomfort. Je voelt dat overal waar het nodig is, het matras je ondersteund. Het is echt dag en nacht verschil met wat we hiervoor hadden. Je bent gewoon veel uitgeruster als je uit bed komt.

Ik kan MediActive aan iedereen aanbevelen
Wim Kooijman uit Monster
MediActive Slaper - 50 jaar
Bekijk de video

Bekijk alle 2990 beoordelingen op TrustPilot.

Matras Keuzehulp

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Laat uw e-mailadres achter en ontvang gratis het e-book 'Slaap om te leven'

Verplichte velden