Matrassen ABC - A t/m F

A -  Adaptive

Adaptive is een technologie die in onze ClimaBest producten is verwerkt. Deze technologie zorgt ervoor dat het lichaamsvocht snel wordt verwerkt en verzorgt de afkoeling van  de slaapomgeving. Kortgezegd zorgt Adaptive ervoor dat u vochtvrij en verkoelend slaapt. 

B - BlueFlex

BlueFlex is een bijzonder type traagschuim. Het schuim is namelijk geinjecteerd met gelparels. Hierdoor ademt het schuim beter, reguleert het de lichaamstemperatuur optimaal en zorgt het voor een snelle afvoer van lichaamswarmte. BlueFlex traagschuim zorgt ervoor dat u in de zomer verkoelend slaapt en in de winter behaaglijk warm. Ook als u last heeft van overmatige nachtelijke transpiratie is BlueFlex de juiste keuze.

B - Boxspring

Een boxspring is een slaapsysteem bestaande uit een bedbodem en matras. Sommige boxsprings worden uitgerust met een matrastopper (bijvoorbeeld onze EeZeeSleep en Deluxe Boxspring). Vaak is een boxspring voorzien van een hoofdbord en/of voetbord. Het woord boxspring is samengesteld uit de woorden 'box' en 'spring' en betekent vrij vertaald 'doos met veren'.  Het gaat dan niet om zachte veren van bijvoorbeeld een eend, maar om springveren, gemaakt van staal. De doos bestaat meestal uit een bak van hout, welke wordt bekleed met een dunne laag schuim en stof (bijvoorbeeld een fijngeweven stof of kunstleder).  Bovenop de box met veren komen de matrassen en eventueel een matrastopper te liggen. De keuzeopties van een boxspring zijn vaak enorm: kleuren, stoffen, verstelbaarheid (vlak of verstelbaar), type hoofdbord en voetbord, formaten, type matrassen, soorten matrastoppers. Bent u benieuwd welke boxspring bij u past? Doe dan de Boxspring keuzehulp. 

B - Buikslaper 


C - Cairfull

C - ClimaBest

C - Conformiteit

D - Densiteit

D - Dromen

D -Dekbed

E - EeZeeSleep

E - Energy+

F - Formaten

F - Fibromyalgie

Vorige Volgende

365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info