365 nachten thuis proefslapen - "Niet Goed = Geld Terug"

Uitproberen in uw eigen slaapkamer. Exclusief bij LivingComfort. Meer info

Rugslaper

Wanneer u op uw rug slaapt wordt het lichaamsgewicht over een grote oppervlakte verdeeld. Door deze drukverdeling wordt rugslapen gezien als de meest ideale slaaphouding om rug- of nekklachten te voorkomen.  Op deze manier wordt uw lichaamsgewicht over het hele matras verdeeld en zijn er minder drukpunten op het lichaam. Mensen die op hun rug slapen hebben over het algemeen het minst last van lichamelijke klachten die aan het matras of slaaphouding te wijten zijn. 

Aandachtspunten bij aanschaf van een boxspring

Wanneer u een rugslaper bent en u bent van plan om een boxspring te kopen kunt u op de een aantal punten letten. Het is belangrijk dat het matras de contouren van uw lichaam volgt. Drukpunten worden weggenomen op deze manier en uw gewicht wordt optimaal verdeeld. Wanneer het matras uw lichaam juist ondersteund komt de ruggenwervel ook recht te liggen en zal de kans op lichamelijke klachten drastisch tot aanzienlijk verminderen. 

Waarom een ClimaBest boxspring bij rugslapers?

De ClimaBest boxspring kan uitgevoerd worden met 2 verschillende soorten matrassen. Zowel met de Energy+ als de MediActive matrassen. Beide matrassen hebben een toplaag van traagschuim (sg50). Dit traagschuim zorgt ervoor dat drukpunten op het lichaam worden weggenomen en dat uw gewicht over het hele lichaam wordt verdeeld. Uw lichaam komt hierdoor altijd in een goede houding te liggen en u zult minder last hebben van lichamelijke klachten tijdens en na het slapen. 

Vorige Volgende

Matras Keuzehulp

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Laat uw e-mailadres achter en ontvang gratis het e-book 'Slaap om te leven'

Verplichte velden